1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-02-2019 17:15

Χωρίς τρεις το Μαρκόπουλο κόντρα στον πλήρη Πανναξιακό

Ο τρίτος στη βαθμολογία Πανναξιακός υποδέχεται στις Κυκλάδες το ανεβασμένο Μαρκόπουλο για την 16η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (16/2, 18.00).

Η ομάδα της Νάξου είναι στη 3η θέση με 36 βαθμούς και στο -2 από τον 2ο ΑΟ Θήρας. Στόχος είναι η νίκη για να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία και να υποδεχθεί με καλή ψυχολογία μεσοβδόμαδα τη Κόρινθο, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το Μαρκόπουλο, μετά τις νίκες που πέτυχε επί των Μακεδόνων και της Κορίνθου είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και έχει εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία. Ο Βασίλης Μανθάτης δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπαδοπούλου, Μποκή και Χατζηγρηγορίου. Να σημειωθεί, ότι αρκετές αθλήτριες που θα αγωνιστούν με τον Πανναξιακό, παίζουν σήμερα με την ομάδα νεανίδων τον τελικό της ΕΣΠΑΑΑ (Κόττα, Τσιτσιγιάννη κ.α.).

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή και σοβαρότητα. Ξεκινάει από αύριο ένα σερί παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και κύπελλο τα οποία πρέπει να νικήσουμε. Αν έχουμε την απαραίτητη σοβαρότητα, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Βασίλης Μανθάτης (ΑΟ Μαρκοπούλου): «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο εμείς δεν πρέπει να έχουμε άγχος. Μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια και τη βαθμολογική ανάσα που πήραμε, θα πάμε τώρα στη Νάξο να παίξουμε ελεύθερα. Ο Πανναξιακός είναι πολύ καλή ομάδα με άλλους στόχους από εμάς, έχει ενισχυθεί και ότι κερδίσουμε από το παιχνίδι θα είναι κέρδος».

Volleyleague Γυναικών - 16η αγωνιστική

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Οικονόμου Β. Τσίτσικας, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Π. Σαλπέας 18.30: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΠΣ Αίας
Διαιτητές: Πρέντζας, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Χατζηθωμά, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Καλυμνιού.

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Σταυριανίδης, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδοπούλου Χ., Γραμματεία: Γούβαλη.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Κτένας, Μεταξά, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κούγιας, Κομιανού, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Πρέντζας, Μιχαήλογλου, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Σταθοπούλου, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Καλογιάννη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Σταρίδας, Μάλφας, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Δρόσος, Βαρατάσης, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ