1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2018 19:44

Για το πρώτο τρίποντο οι Μακεδόνες, για το πρώτο διπλό το Μαρκόπουλο

Οι Μακεδόνες επιστρέφουν στους εντός έδρας αγώνες (τρίτο σε τέσσερα ματς) και αναζητούν στα Κύμινα, κόντρα στο ανεβασμένο Μαρκόπουλο, τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague (17/11, 19.00 live streaming).

Η σεζόν δεν ξεκίνησε όπως πέρυσι για την ομάδα των Κυμίνων που πλέον έχουν στόχο την παραμονή και θέλουν να «σπάσουν το ρόδι» κόντρα στον ΑΟΜ. Στα ευχάριστα, το λευκό απουσιολόγιο του Γιώργου Καραβιδόπουλου.

Από την άλλη το δυνατό Μαρκόπουλο που θα ταξιδέψει αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, θα παλέψει για την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας, μετά από αυτές επί του Πορφύρα και της Κορίνθου στα Μεσόγεια

.Γιώργος Καραβιδόπουλος (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού): «Είναι κομβικό παιχνίδι για εμάς για την εξέλιξη του πρώτου γύρου. Είμαστε σε καλό μομέντουμ αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Το Μαρκόπουλο είναι αξιόλογη ομάδα και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Κώστας Σωτηρόπουλος (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil): «Είμαστε ομάδες που κινούμαστε πάνω κάτω στην ίδια ταχύτητα. Βρισκόμαστε σε μία καθοριστική καμπή στο πρωτάθλημα και πιστεύω θα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ