1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2018 18:27

Με στόχο να παραμείνει στην κορυφή ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Ηλυσιακό

Δύο εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων, ο πρωτοπόρος Πανναξιακός και ο νεοφώτιστος Ηλυσιακός κοντράρονται στο νησί των Κυκλάδων για την 4η αγωνιστική της Volleyleague (17/11, 18.00 live streaming paon.gr).

Αρχικά η γηπεδούχος ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και χωρίς απώλειες σετ, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά στην ιστορία της και στοχεύει σε ένα ακόμη τρίποντο που θα την διατηρήσει στο ρετιρέ του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η ομάδα των Ιλισίων προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες με καλές εμφανίσεις και παρά τις συνεχόμενες ατυχίες με τους τραυματισμούς των δύο λίμπερο, της Ελευθερίας Μανιατογιάννη στη πρεμιέρα με τη Θέτιδα και της Βίβιαν Μαγγίνα με τους Μακεδόνες. θα παλέψει και ότι βγει.

Μάλιστα στην αναμέτρηση με τον Πανναξιακό θα απουσιάσουν και οι δύο παραπάνω παίκτριες με την Βασιλική Χατζηκωνσταντά να παίρνει τη θέση της «υπηρεσιακης» λίμπερο.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα βραβευτεί η πασαδόρος του Πανναξιακού, Όλγα Βεργίδου, για την ανάδειξή της ως MVP της 3ης αγωνιστικής.

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Μετά τη μεγάλη νίκη με τη Σαντορίνη απλά θέλουμε να βάλουμε το μυαλό μας ξανά στη θέση του. Ο Ηλυσιακός είναι φορμαρισμένος με δύο σερί νίκες και θέλει μεγάλη προσοχή. Αν είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (ΑΟ Ηλυσιακός): «Έχουμε απέναντί μας μία ομάδα που είναι πολύ φορμαρισμένη και δείχνει ότι έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές το καλοκαίρι. Εμείς προερχόμαστε από δύο εξαιρετικά αποτελέσματα, ξέρουμε τις δυνατότητές μας, θα παλέψουμε όπως κάθε παιχνίδι και ό,τι βγει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ