1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2018 18:43

Δίψα για νίκη για Κόρινθο και Ηλυσιακό

Τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα θα αναζητήσουν στο κλειστό της Κορίνθου ο τοπικός ΑΣΠ και ο νεοφώτιστος στη Volleyleague Ηλυσιακός.

 

Η ομάδα του Βαγγέλη Περόπουλου δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα από τον Πανναξιακό εκτός έδρας και ευελπιστεί μπροστά στον κόσμο της να πανηγυρίσει τη πρώτη της φετινή νίκη. Στον πάγκο θα βρίσκεται και η Αυστραλή ακραία Ελίσα Μπλόους, η οποία έφθασε στη Κόρινθο πριν λίγες ημέρες.Ο Ηλυσιακός, δεν κατάφερε την 1η αγωνιστική να συνδυάσει την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία με νίκη, χάνοντας στα Ιλίσια με 3-0 σετ από τη Θέτιδα Βούλας. Η ομάδα του Μανώλη Αποστολογιωργάκη θα ταξιδέψει στη Κόρινθο με αμφίβολη τη συμμετοχή του βασικού της λίμπερο, Ελευθερίας Μανιατογιάννη, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο και εξακολουθεί να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις.

Βαγγέλης Περόπουλος (ΑΣΠ Κόρινθος): «Είμαστε δύο ομάδες με στόχο την παραμονή. Οπότε, εκ των πραγμάτων θα είναι ένα ντέρμπι, το οποίο πρέπει με κάθε τρόπο να το κερδίσουμε. Με την βοήθεια και του κόσμου και την προσπάθεια των κοριτσιών πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο».

Μανώλης Αποστολογιωργάκης (ΑΟ Ηλυσιακός): «Είναι παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Η Κόρινθος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα παίξουμε σε μία δυνατή έδρα, όπου θα προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Volleyleague Γυναικών - 2η αγωνιστική

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Ευόσμου 17.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Γούβαλη.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Κτενάς, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κούγιας, Λιόντου, Γραμματεία: Κτενά.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις Βούλας - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μπεντιανταγκάρ, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Πρέντζας, Σταρίδας, Παρατηρητής: Περρός, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Ράντσιου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Δραγουμάνος, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Λυκούδη.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - ΑΟΝ Πανναξιακός
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Ισκάς, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Κακάτσιου, Μπουγιούκας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ