1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2018 19:00

Ο Νικολάκης αντιμετωπίζει την... πρώην και ο Σωτηρόπουλος επιστρέφει στη Βούλα

Το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι θα δώσει στο «Γ. Γεννηματάς» η Θέτιδα Βούλας μετά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και θα αντιμετωπίσει ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Α1, το Μαρκόπουλο.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη, με καλή ψυχολογία μετά την ιδανική πρεμιέρα στην έδρα των Ιλισίων, όπου νίκησαν με 3-0 σετ, υποδέχεται το νεανικό Μαρκόπουλο.Οι αθλήτριες του Κώστα Σωτηρόπουλου έκαναν μεγάλη ανατροπή την προηγούμενη εβδομάδα στα Μεσόγεια. Αν και βρέθηκαν πίσω με 2-0 σετ από τον ανταγωνιστικό Πορφύρα, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν το δίποντο, ξεκινώντας με νίκη στη προσπάθειά τους για παραμονή στη κατηγορία.

Ο τεχνικός της Θέτιδας, Γιάννης Νικολάκης, θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του που την είχε οδηγήσει τη σεζόν 2016-17 στο φάιναλ-4 του κυπέλλου, όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Σωτηρόπουλο που πήγε στη Θέτιδα στα μισά της σεζόν 2015-16 και την οδήγησε στην Α1 Γυναικών.

Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Καταρχήν είναι ένα παιχνίδι με μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Α1 και αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν. Σαφέστατα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα νικήσει. Είναι ακόμα αρχή στο πρωτάθλημα, οι ομάδες οργανώνονται και θα είναι ανοιχτό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το σερί μας και να πάρουμε τη πρώτη φετινή νίκη στην έδρα μας».

Κώστας Σωτηρόπουλος (ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil): «Η Θέτιδα είναι μία εξαιρετική ομάδα με σπουδαίο ρόστερ και προπονητικό τιμ. Για εμάς είναι ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είναι ακόμα η αρχή της σεζόν και θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς και δεύτερον ότι θέλουμε να πείσουμε τις νεαρές αθλήτριές μας να πιστέψουν στις δυνάμεις τους κόντρα σε πολύ καλές ομάδες όπως η Θέτιδα».

Volleyleague Γυναικών - 2η αγωνιστική

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Ευόσμου 17.00: ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου, Επόπτες: Λούμσι, Παπαδόπουλος Χ., Γραμματεία: Γούβαλη.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Κτενάς, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κούγιας, Λιόντου, Γραμματεία: Κτενά.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις Βούλας - ΑΟ Μαρκοπούλου
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μπεντιανταγκάρ, Ρηγόπουλος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Πρέντζας, Σταρίδας, Παρατηρητής: Περρός, Επόπτες: Δρόσος, Χατζηδούκας, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΓΣ Ηλιούπολης
Διαιτητές: Ράντσιου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Δραγουμάνος, Παπαγιαννόπουλος, Γραμματεία: Λυκούδη.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΔΑΚ Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - ΑΟΝ Πανναξιακός
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Ισκάς, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Κακάτσιου, Μπουγιούκας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ