1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-09-2018 17:47

Εξερεύνησαν τον βυθό του νησιού τα κορίτσια του Πανναξιακού (pics)

Εκμεταλλευόμενες το ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Κωστακόπουλος, οι παίκτριες του Πανναξιακού έκαναν «βόλτα» στο βυθό του Κυκλαδίτικου νησιού.



Συγκεκριμένα οι αθλήτριες και το προπονητικό team της ομάδας, «εξερεύνησαν» τον κόλπο του Αγ. Προκοπίου που βρίσκεται και η έδρα του καταδυτικού κέντρου της Νάξου, υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτών της σχολής του Παναγιώτη Νιφλή, blue fin divers.

Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στον φωτογράφο της ομάδας, Γρηγόρη Δελημάρη που συμμετείχε στην κατάδυση:

pan18.jpgpan19.jpg

pan16.jpg

pan13.jpg

 

 

pan12.jpg

pan10.jpg

pan10.jpg

pan9.jpg

pan9.jpg

pan8.jpg

pan7.jpg

 

pan5.jpg

pan4.jpg

pan3.jpg

pan2.jpg

pan1.jpg

Σχετικά άρθρα

  • «Έδεσε» τον τίτλο ο Ολυμπιακός στη Νάξο με Λαμπρούση, Βλαχάκη
    Μια «ανάσα» από τον 7ο συνεχόμενο τίτλο της ιστορίας του βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 σετ (25-21, 25-21, 25-18) τον Πανναξιακό και στον δεύτερο τελικό που έγινε στο κατάμεστο κλειστό της Νάξου και πλέον την Πρωτομαγιά (19.00) με τρίτη νίκη θα πανηγυρίσει στο «Μελίνα Μερκούρη» την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
  • Κυπελλο γυναικών: Ντέρμπι πρόκρισης σε Νάξο, Βούλα, Ιλίσια
    Τέσσερα εισιτήρια του final-4 του Κυπέλλου Γυναικών αναζητούν κατόχους, στους αγώνες των προημιτελικών, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14/2 και Πέμπτη 15/2.
  • Αγώνες φιλίας στη Νάξο
    Με την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την συμμετοχή των ομάδων βόλεϊ κορασίδων του Πανναξιακού ΑΟΝ και της Ροδίτικης Τελχινίς διοργανώνεται τουρνουά πετοσφαίρισης αγώνων φιλίας στις 11 και 12 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου ( Δ.Α.Κ. Δημήτρης Περιστεράκης).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ