1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2018 22:23

Για το σερί ο Ολυμπιακός με την Ηλιούπολη

Το πρώτο μέρος των μονομαχιών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ηλιούπολη θα γίνει αύριο Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στο κλειστό του Ρέντη.

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα Κυπέλλου που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 (14/2, 19.15). 

Οι ερυθρόλευκες» προέρχονται από μια μεγάλη νίκη στη Ρουμανία που τους έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ, ενώ τρέχουν αήττητο σερί 13 αγώνων στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Ηλιούπολη κυνηγάει την υπέρβαση με την είσοδό στην εξάδα. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε με 3-0 τον Πορφύρα.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Θα παίξουμε δύο παιχνίδια με την Ηλιούπολη σε τέσσερις μέρες. Θέλουμε να πάρουμε και το αυριανό παιχνίδι αλλά και του Κυπέλλου για να πάμε στα ημιτελικά. Για να νικήσεις την ίδια ομάδα δύο φορές σε λίγες μέρες δεν θα είναι εύκολο αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Η Ηλιούπολη έχει βελτιωθεί στον δεύτερο γύρο και θα είναι βελτιωμένη»

Πηνελόπη Μπλάμη (ΓΣ Ηλιούπολης): «Καμία ομάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει στην Ελλάδα τον Ολυμπιακό. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να αντισταθούμε όσο γίνεται περισσότερο».

STATS TIPSΤα λιγότερα λάθη της 15ης αγωνιστικής είχε ο Ολυμπιακός στο ματς με τους Μακεδόνες (12). Στο πρώτο σετ είχε μόλις 2.Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα η Ηλιούπολη έχει το καλύτερο ποσοστό αγωνιστικής ημέρας σε επίθεση και υποδοχή με 47,2% και 49,2% .

Επίσης, οι 50/106 47,2% επιθέσεις αποτελούν την καλύτερη τους επίδοση

.Μ. Μερκούρη , 15.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΣ Ηλιούπολης 

Διαιτητές: Αντωνόπουλος-Βελώνης. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Χατζηβασιλείου-Κομιανού. Γραμματεία: Παπανικολάου Γ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ