1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-02-2018 16:59

Κόρινθος και Μαρκόπουλο ψάχνουν τη νίκη

Η 15η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών συνεχίζεται και την Κυριακή 4/2, με την Κόρινθο να υποδέχεται το Μαρκόπουλο (18.00).

Η ομάδα του Γιώργου Μπούκουρα θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της, μετά από επτά αρνητικά αποτελέσματα. Αγωνιστικά προβλήματα για τις νεοφώτιστες δεν υπάρχουν.

Το Μαρκόπουλο, μετά από έξι εκτός έδρας αγώνες δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στα Μεσόγεια με νίκη, κάτι που θα κυνηγήσει στο κατάμεστο κλειστό της Κορίνθου. Στα ευχάριστα, ο Κώστας Σωτηρόπουλος υπολογίζει σε όλες τους τις αθλήτριες.

Γιώργος Μπούκουρας (Κόρινθος): «Πάμε για την πολυπόθητη νίκη και την πρώτη στην έδρα μας. Παίζουμε με μία ομάδα που κάναμε τη πρώτη νίκη εκτός έδρας. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα δώσουμε τα πάντα να κερδίσουμε».

Κώστας Σωτηρόπουλος (Μαρκόπουλο): «Είναι μία ευχάριστη πρόκληση για εμάς το παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι».

STATS TIPS

Με 0 μπλοκ τελείωσαν η Κόρινθος και το Μαρκόπουλο στα παιχνίδια με Ηλιούπολη και Πανναξιακό αντίστοιχα και έσπασαν το αρνητικό ρεκόρ του πρωταθλήματος.
Χωρίς νίκη παραμένει η Κόρινθος εντός έδρας και στα 6 αυτά παιχνίδια έχει 29,5% στην επίθεση, 35,1% υποδοχή, 28 μπλοκ (4,6 μ.ο.), 36 άσσους (6), 50 χαμένα σέρβις (8,3).

Κορίνθου  18.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΟ Μαρκοπούλου Δαιτητές: Κτενάς-Καπάνταης. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Σπίνας-Κουγιάς. Γραμματεία: Δένδη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ