1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2017 15:58

Πορφύρας: «Γνωρίζουμε τι μπορούμε να πετύχουμε»

Την απόλυτη ικανοποίηση της για την δεύτερη νίκη με 3-2 που πέτυχε μέσα σε μια εβδομάδα, εξέφρασε η διοίκηση του Πορφύρα με ανάρτηση της στο f/b, με την οποία επισημαίνει την ψυχή και τη δυναμική της ομάδας αλλά και τους χαμηλούς τόνους που πρέπει να κρατηθούν στους πανηγυρισμούς.

Πιο αναλυτικότερα:

«Νίκη ψυχής και καρδιάς ήταν για τον Πορφύρα, στο Μαρκόπουλο, με 3-2 σετ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 σετ, αλλά, η νίκη πήγε στον Πορφύρα που επικράτησε για δεύτερη φορά μέσα σε 4 ημέρες, με 3-2 σετ, εκτός έδρας, καθώς, προηγήθηκε η επιτυχία της Τετάρτης στην Κόρινθο.

Μετά από 15 σετ σε 7 ημέρες (μη ξεχνάμε την ήττα με 3-2 από την Ηλιούπολη στο Σαλπέας ) και συγκομιδή 5 βαθμών, προέχει να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε, επαναλαμβάνοντας ότι ο Πορφύρας ήλθε για να μείνει στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών και έχει την δυναμική αλλά και την προσωπικότητα, ώστε να πετύχει πολλά.

Μεγάλα λόγια δε χρειάζονται. Εύκολο είναι να...ξεφύγεις σε αυτές τις στιγμές, δύσκολο να πάρεις βαθιές ανάσες, ώστε να καθαρίσει το μυαλό και να ετοιμασθείς για την συνέχεια, κρατώντας τα θετικά και δουλεύοντας προκειμένου να αντιμετωπίσεις τα αρνητικά.

Διθύραμβοι και οπερέτες, αλαζονικές συμπεριφορές και βαρύγδουπες ή πομπώδεις εκφράσεις, δεν ταιριάζουν στον Πορφύρα.

Στις ήττες δείξαμε ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στην ΟΜΑΔΑ μας. Στις νίκες, χαιρόμαστε, αλλά, σαν ΠΟΡΦΥΡΑΣ. Με μέτρο και με σεβασμό σε εμάς και ότι εκπροσωπούμε και δίχως υπερβολές και γραφικότητες. Άλλωστε, γνωρίζουμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Σ.Σ. Είχαμε δεσμευθεί ότι τα κλάματα θα δώσουν, γρήγορα, χώρο στα χαμόγελα. Ετσι συνέβη. Με την υποστήριξη 15...τρελών που πήγαν στην Κόρινθο και των 50 οι οποίοι ήταν μαζί μας στο Μαρκόπουλο. Να είστε καλά. Προχωράμε.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ