1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2017 17:00

Ντέρμπι παραμονής στο Μαρκόπουλο

H μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στη σεζόν (πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια), το Μαρκόπουλο παίζει για τρίτη φορά στην έδρα του και υποδέχεται τον Πορφύρα, ο οποίος έχει μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια και μάλιστα εκτός έδρας, το 3-2 στη Κόρινθο.
Στα 4 ματς που έχουν πάει στα 5 σετ (Κόρινθος-Μακεδόνες, Πορφύρας-Ηλιούπολη, Κόρινθος-Πορφύρας και Μακεδόνες-Αίας) προκύπτει ότι 1η σκόρερ στο 5ο σετ είναι η Δραγουμάνου του Πορφύρα με 8 πόντους (7/14 επιθέσεις 50%) και 2η η Χολστ των Μακεδόνων με 7 πόντους (6/17 35,3%).

Την καλύτερή της επίδοση έκανε εφέτος στο πρωτάθλημα η Κομλένοβιτς του Πορφύρα με 21 πόντους, 19/58 επιθέσεις και ποσοστό 32,8% στον αγώνα με την Κόρινθο. Συνολικά, έχει 41, με 36/118 επιθέσεις και ποσοστό 30,5 %.

Τόμο Πάουν (ΑΟ Μαρκόπουλου): «Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Έχουμε ίδιους στόχους με τον Πορφύρα και ελπίζω αύριο να είμαστε καλοί. To πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε χωρίς άγχος και οι αθλήτριες να απολαύσουν το παιχνίδι. Αν γίνει αυτό θα έχουμε ελπίδες».

Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Είναι άλλο ένα πολύ δυσκολο παιχνίδι για εμάς που το θέλουμε. Παίζουμε με μία ενθουσιώδη και ταλαντούχα ομάδα και πάμε για τη νίκη».

Μαρκόπουλου, 18.00 ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟΦ Πορφύρας
Διαιτητές: Πρέντζας-Σταρίδας. Παρατηρητής: Τριανταφύλλου. Επόπτες: Κατσιάρας-Γεωργιάδης. Γραμματεία: Μυλωνά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ