1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2013 19:32

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για... του χρόνου

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την οποία θα εκτίσει την επόμενη αγωνιστική σεζόν, τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για την συμπεριφορά ττων φιλάθλων της στον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

 

Αναλυτικά η απόφαση: «Η αθλητικός δικαστής επέβαλε στο σωματείο ΑΕΚ την ποινή τιμωρίας της έδρας για μία (1) αγωνιστική για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της 1/4/2013 ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (play off)».

Βάσει του αθλητικού νόμου 2725 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, άρθρο 120 παρ. 2γ, η ποινή εφαρμόζεται στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, εφόσον από την ημέρα έκδοσης της απόφασης, μεσολαβούν 5 ημερολογιακές ημέρες. 

Αφού ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα (8/4) στον τελευταίο τελικό της Α1 με τον Ολυμπιακό, η ποινή μεταφέρεται στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2013-2014).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ