1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2013 11:27

«Βελτίωση για τον τίτλο στη Φιλαδέλφεια» (video)

Μέχτι τη Δευτέρα η ΑΕΚ θα διορθώσει τα κακώς κείμενα για να πάρει το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε στην κάμερα του volleynews.gr, ο τεχνικός της Ένωσης, Απόστολος Οικονόμου.


«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Υπερτέρησε στους τομείς του μπλοκ και της επίθεσης. Από εκει και πέρα όλα κρίνονται τη Δευτέρα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε μέχρι τότε για να πάρουμε τον τίτλο στη Νέα φιλαδέλφεια. Αμα δείτε τα στατιστικά της Παπαγεωργίου, θα καταλάβετε ότι δεν φάνηκε η απουσία της Τοτσίδου στην υποδοχή. Απλά είναι θέμα συνοχής της ομάδας. Θα το συζητήσουμε με τις κοπέλες. Ξαναλέω ότι πιστεύω σε αυτές, είναι καλές αθλήτριες και μέχρι τη Δευτέρα θα τη βρούμε τη λύση. Σε ένα ματς δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Είδατε ότι η έδρα την προηγούμενη δευτέρα δεν έπαιξε ρόλο. Θα πρέπει να μπορούμε αποφασισμένοι και να κερδίσουμε, αν όντως θέλουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχει κούραση και στις δύο ομάδες, αλλά πιστεύω ότι το παιχνίδι δεν κρίνεται στο ποιες είναι περισσότερο ή λιγότερο κουρασμένες. Η φιλοξενία του Ολυμπιακού ήταν άριστη. Το παιχνίδι διεξήχθη σε κόσμια πλαίσια. Έτσι είχε γίνει και την προηγούμενη Δευτέρα. Αυτό είναι καλό για το βόλεϊ. Θέλω να πιστεύω ότι και τη Δευτέρα που έρχεται θα γίνει ένα πολύ καλό ματς. Η ομάδα είναι σε δύσκολη κατάσταση και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, γιατί η ομάδα την αξίζει.

Media

Σχετικά άρθρα

16 σχόλια

  • Comment Link erez Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 14:56 posted by erez

    AEKVCfan λες ότι θες. Η Παπαφωτίου είναι ίσως η πολυτιμότερη παίκτρια της ΑΕΚ.Δες τα αποτελέσματα όταν έλειπε.Δεν μας λες για την ανύπαρκτη Κις που στους δύο τελικούς που της έκανε πλάκα η Κοσμά.Ούτε για την Ρόγκα με 7% υποδοχή που θέλει και εθνική τρομάρα της.

  • Comment Link ORiGInal - orgi Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 13:31 posted by ORiGInal - orgi

    Δεν είναι τυχαία ότι η ομάδα στην αρχή μπάινει κοιμισμένη.Και φαντάσου το concept αύριο στον τελικό των τελικών ο γαύρος να πάρει το πρώτο σετ 25-10.Πως θα αντιδράσουν οι παίκτριες μας; Δεν γίνεται σε παιχνίδι που κρίνονται όλα η παίκτρια να θέλει τόσο λίγο την νίκη σε σχέση με τους οπαδούς.Επίσης η ομάδα σε καλή κατάσταση δεν ήταν φέτος ποτέ.Χάναμε σετ από ομάδες χαμηλού επιπέδου.Τον γαύρο τον κερδίσαμε επειδή ήταν looser και δεν πίστευε πως μπορεί να μας κερδίσει.Τώρα όμως το νόμισμα έχει αρχίσει να αλλάζει όψη.Το τρίτο σετ που χάναμε 23-17 και μείωσαμε στον πόντο πριν 2 μήνες θα το παίρναμε εμείς τελικά.Kαι χωρίς τα οπαδάκια όπως λες η ομάδα αύριο δεν θα ήτα φαβορί.

  • Comment Link brb Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 12:09 posted by brb

    @Γ.Σ. Προφανώς και δεν κατάλαβες τίποτα από όσα έγραψα. Ανέφερα πουθενά για αποτελέσματα, τεχνικές, τακτικές και αναλύσεις αγώνων;

    Μάλλον όχι...

    Α, και να μην ξεχάσω. Δεν παίζω στοίχημα!

  • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 06:39 posted by AEKVCfan

    alex1 ούτε καν για την αθηνά εγώ φωνάζω απ' την αρχή της χρονιάς. όπως ακριβώς και για την τσίμα.

  • Comment Link Γ.Σ. Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 01:25 posted by Γ.Σ.

    καλα τα λες ρε brb
    ευτυχως δηλαδη που εχουμε και σενα
    ολα τα ξερεις
    δεν μ λες και το σκορ της δευτερας να βγαλω και κανα φραγκο να το πονταρω???
    κι οπως ειπες πιο γραφικος πεθαινεις
    αντε λοιπον με το καλο....http://grafikos.gr/

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ