1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2012 17:01

«Να πάρουμε κάτι, αν μας το δώσει ο Ολυμπιακός»

Στην άσχημη ψυχολογία του Ολυμπιακού, ποντάρει ο τεχνικός του ΟΠ Ρεθύμνου, ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος, που για ψυχολογικούς λόγους παίρνει στην αποστολή την Ιρίνα Φεντότοβα.

 

Η έμπειρη ακραία θα παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμη και αποτελεί ρίσκο η συμμετοχή της.

«Νομίζω ότι δεν είναι καλή η ψυχολογία στον Ολυμπιακό. Λογικό είναι. Όταν έχει χάσει ένα ντέρμπι, ιδίως έτσι όπως πήγε το ματς με την ΑΕΚ, δεν θα μπορούσαν οι κοπέλες του να πετούν στα σύννεφα. Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς έχουμε εύκολο έργο. Κάθε άλλο… Πάμε στην Αθήνα να ευχαριστηθούμε το παιγνίδι κι επίσης πάμε να πάρουμε κάτι εφόσον μας δώσει το δικαίωμα ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει πάρα πολύ καλό σέρβις, ψηλό μπλοκ και βάθος στον πάγκο. Από την πλευρά μας οφείλουμε να συγκεντρωθούμε σ’ όλο το παχνίδι, σε κάθε πόντο του», δήλωσε ο Χαχαγιόπουλος.

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link τοτος Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 09:16 posted by τοτος

    ασε μας ρε μεγαλε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ