1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2017 22:36

Φινάλε με νίκη θέλουν οι Μακεδόνες, δεν χωράνε απώλειες για τον Παναθηναϊκό

Έχοντας διανύσει μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, οι Μακεδόνες Αξιού υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στα Κύμινα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών (18/3, 17.30).
Οι Μακεδόνες μάλλον δεν προλαβαίνουν την 4η θέση, αλλά έχουν ήδη κάνει μια εξαιρετική πορεία στην επιστροφή τους στην Α1 γυναικών.  Στον τελευταίο τους αγώνα εντός έδρας θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους.

Από την άλλη το ματς είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό που θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την 2η θέση:   «Άλλο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, ώστε να διατηρηθούμε στη βαθμολογική μας θέση και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Πανναξιακό. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τελευταία, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ