1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2017 21:31

Ο Ολυμπιακός με το μυαλό στην Ευρώπη, ο Αίας κλειδώνει την παραμονή

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών (18/3/ - 18.00.
Οι ερυθρόλευκες έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και... ζουν στον αστερισμό της ευρωπαϊκής τους πορείας. Η ομάδα δεν έχει ελλείψεις και ο προπονητής Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε:«Μετά την αναμέτρηση με τον Άρη είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για λίγο, ύστερα από το πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων που έχει προηγηθεί. Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας τον Αίαντα Ευόσμου και θέλουμε να πετύχουμε μια ακόμη νίκη. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε κερδίσει κρίσιμα παιχνίδια, αλλά πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο υπόλοιπο της σεζόν γιατί μπροστά μας έχουμε νέες προκλήσεις».

Από την άλλη, το κίνητρο του Αίαντα παραμένει ισχυρό, αφού θέλει να κλειδώσει την παραμονή πριν από την τελευταία αγωνιστική. Βρίσκεται στην 9η θέση με τρεις βαθμούς διαφοράς από τη Θέτιδα και πέντε από την Ελπίδα. Μπορεί να μην έχει πολλές πιθανότητες να πάρει κάτι καλό, αλλά ίσως δεν μην χρειάζεται κάτι παραπάνω για την σωτηρία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ