1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2017 19:17

Με ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός

Στο ΔΑΚ Πυλαίας ο Άρης που μάχεται για την είσοδο του στην 4άδα (απέχει ένα βαθμό από τον ΑΟ Θήρας) υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική (11/3, 17.00).
Ο Άρης είναι στο -1 από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και θα δώσει τη δική του μάχη μέχρι το τέλος. Στις εναπομείναντες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει το Μαρκόπουλο και την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Ο Ολυμπιακός παρά τους συνεχόμενες αγώνες που έχει δώσει για κύπελλο και Ευρώπη πάει στη Θεσσαλονίκη με την ψυχολογία στα ύψη για την 19η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Δημήτρης Σολκίδης: «Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς κόντρα στον Κυπελλούχο Ελλάδας και μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Το πρόγραμμα των διαδοχικών αγώνων συνεχίζεται με το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη. Αυτό θα είναι το 17ο ματς μέσα σε 1,5 μήνα περίπου, όπου δώσαμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου και την πρόκριση στους «4» και θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ