1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2017 19:05

Ανασύνταξη ο ΠΑΟ, θα το παλέψει η Ελπίδα

Μετά από διακοπή δύο βδομάδων λόγω του Κυπέλλου, η δράση στην Α1 Γυναικών επιστρέφει με την 19η αγωνιστική. Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι της 20ης στροφής θα γίνει στο κλειστό του Μετς, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Ελπίδα Αμπελοκήπων (11/3, 17.00).
To τριφύλλι θέλει να κάνει ανασύνταξη δυνάμεων μετά την κακή παρουσία του στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Η νίκη για τον Παναθηναϊκό είναι μονόδρομος αν θέλει να κρατήσει τη δεύτερη θέση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, η Ελπίδα που βρίσκεται στην «επικίνδυνη» ζώνη θα παλέψει μέχρι τέλους για τη σωτηρία της.

«Μπορεί να χάθηκε ένας τίτλος αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Παίζουμε με μια νεανική ομάδα που παλεύει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Και οι δυο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα η καθεμιά για διαφορετικούς λόγους. Πρέπει να βρούμε τον καλό μας εαυτό και να παάρουμε το τρίποντο από αυτό το ματς», δήλωσε η λίμπερο του ΠΑΟ, Πένυ Ρόγκα.

Από την άλλη μεριά, η ακραία της Ελπίδας, Αλεξία Καλανταρίδου ανέφερε: «Άσχετα απο το βαθμολογικό πίνακα που βρισκόμαστε σε μια απο τις θέσεις του υποβιβασμού, εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ως έναν τελικό που θα μας κρατήσει στην κατηγορία! Όλοι μαζί παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Έχουμε τρεις ακόμη αγώνες πρέπει να δώσει η καθεμία τον καλύτερο της εαυτό και να παίξουμε στα όρια μας ! Μόνο έτσι θα κάνουμε τη διαφορά και θα πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ