1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-02-2017 23:12

Η Ελπίδα... καίγεται για βαθμούς, το Μαρκόπουλο «κρυφοκοιτάζει» τετράδα

Η Ελπίδα Αμπελοκήκων υποδέχεται το Μαρκόπουλο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών (4/2, 18.00).
Η οικοδέσποινα ψάχνει ένα τρίποντο για να βρεθεί ισόβαθμη με τον Αίαντα Ευόσμου και κοντά στην Ηλιουπολη (οι δυό τους παίζουν την Κυριακή). Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

«Έχοντας ολοκληρώσει ένα ακόμη δύσκολο Σαββατοκύριακο με δύο αγώνες, επιστρέφουμε στην έδρα μας με αντίπαλο μια ομάδα που παλεύει για να μπει στην τετράδα. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο στα καθοριστικά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας», τόνισε ο τεχνικός της Ελπίδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης.

Το Μαρκόπουλο που έχει μπροστά του την ευκαιρία να προκριθεί στο Final 4 του Κυπέλλου. Προηγουμένως όμως θέλει να συνεχίσει με νίκη και στην Α1 γυναικών προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την 4αδα.

Χωρίς προβλήματα, με εξαίρεση την κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου με τη Θέτιδα, θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη το Μαρκοπουλο με τον Γιάννη Νικολάκη να σημειώνει: «Παίζουμε ένα παιχνίδι το οποίο είναι κατά την άποψη μου απ’ αυτά με το μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, όσον αφορά τα εκτός έδρας του β’ γύρου. Η Ελπίδα είναι στο γήπεδο της πολύ ισχυρή, όπως έχει φάνει κι από τα αποτελέσματα που είχε, ενώ έχει ανάγκη τους βαθμούς. Προμηνύεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά κυρίως τη ψυχική μας ενέργεια για το αυριανό παιχνίδι, όπου σαφέστατα ο στόχος είναι η νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ