1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-02-2017 21:28

Έξοδος στα Κύμινα για τον Ολυμπιακό πριν την Τσανάκαλε

Στο κλειστό των Κυμίνων οι Μακεδόνες που πραγματοποιούν μια εξαιρετική χρονιά και βρίσκονται στην 6η θέση υποδέχονται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην 16η στροφή του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών (04/02, 18.00).
Οι Μακεδόνες προέρχονται από τη νίκη επί του Αίαντα Κιλκίς για το κύπελλο και θέλουν μία καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό έχουν μπροστά τους μια σειρά από σημαντικά παιχνίδια (μετά τους Μακεδόνες ακολουθεί η ρεβάνς με την Τσανάκαλε και τα ντέρμπι με Πανναξιακό, Παναθηναϊκό) αρχής γενομένης με αυτό απέναντι στους Μακεδόνες στα Κύμινα.

Σκουλικάκης: «Ευκαιρία να δείξουμε πράγματα»

«Το πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε κι εύχομαι το βράδυ της Τρίτης να πανηγυρίσει μια σπουδαία Ευρωπαϊκή πρόκριση. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση κι ότι πάρουμε από αυτό το παιχνίδι καλό θα είναι για εμάς. Σίγουρα είναι μια ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι η πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα δεν είναι τυχαία».

Λαζάρεβιτς: «Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

«Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού θα είναι σαν μια καλή προπόνηση πριν την συνέχεια των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Ωστόσο πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να εφαρμόσουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θα είναι μια καλή αναμέτρηση για εμάς, να την απολαύσουμε και μετά θα περιμένουμε την Τσανάκαλε την Τρίτη στον πολύ σπουδαίο αγώνα που έχει να δώσει η ομάδα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ