1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2016 18:40

Ντέρμπι 6αδας στα Κύμινα

Οι Μακεδόνες Αξιού αναμετρώνται με τον Άρη στο τοπικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών (23/12, 19.00).
«Κομβικο παιχνίδι»

Μια πιθανή νίκη θα βοηθουσε πολύ του Μακεδόνες να μπουν στην εξάδα, διώχνοντας κάθε σκέψη για εμπλοκή σε περιπέτειες. Με το 3-1 απέναντι στην Ηλιούπολη επέστρεψαν στις νίκες και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Ο τεχνικός της ομάδας Μανώλης Σκουλικάρης σχολίασε: «Είναι ένα τοπικό ντέρπι το οποίο πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Άρης έχει ενισχυθεί πολύ με την προσθήκη της Κις αλλά στο γήπεδό μας πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικά και το ματς θα κριθεί στο σέρβις και την υποδοχή. Είναι κομβικό παιχνίδι για εμάς γιατί με νίκη ξεφεύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη και θα κάνουμε καλές γιορτές».

«Να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά».

Από την άλλη, μετα τα τελευταία αποτελέσματα και τις δύο συνεχόμενες νίκες, ο Άρης έχει εδραιωθεί στην 5η θέση και θέλει να κάνει έναν καλύτερο δεύτερο γύρο για να μπει στην τετράδα.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης ανέφερε: «Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Έχουμε διανύσει ήδη το μισό της σεζόν, θεωρώ ότι είμαστε βελτιωμένοι και θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε όμορφα τη χρονιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ