1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2016 18:09

Γιατρειά ψάχνει στη Βούλα ο Παναθηναϊκός

Η Θέτιδα Βούλας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών (23/12, 18.00).
«Αν βρούμε τον Παναθηναϊκό σε κακή μέρα...»

Προβλήματα δεν υπάρχουν στη Θέτιδα που ψάχνει βαθμούς για να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής. Η ενίσχυση με τις ξένες της έχει κάνει καλό, αλλά θα πρέπει να έρθουν περισσότερα θετικά αποτελέσματα.

Η προπονήτρια της Θέτιδας, Αγγελική Γεωργοπούλου τόνισε: «Σε σχέση με τον πρώτο γύρο εμείς θεωρούμαστε ενισχυμένοι. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βρίσκουμε διάρκεια, να είμαστε πιο σταθεροί για να παρουμε. Αν βρουμε τον ΠΑΟ σε κακή μέρα ίσως και να μπορούσεμε να πάρουμε κάτι. Τον σεβόμαστε τον αντίπαλο».

«Να διαχειριστούμε την κακή εμφάνιση στη Νάξο»

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στη Νάξο και την απώλεια της κορυφής. Απέναντι στην Θέτιδα ψάχνει το... φάρμακο για να συνεχίσει με νίκες στο δεύτερο γύρο.

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης είπε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή, γεγονός που το χρίζει δύσκολο και επικίνδυνο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να καταφέρουμε να διαχειριστούμε την κακή εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα και να παίξουμε πολύ σοβαρά και συγκεντρωμένα κόντρα σε μία ομάδα που παλεύει να σωθεί και έχει απόλυτη ανάγκη κάθε βαθμό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ