1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2016 20:16

Ο ΑΟ Θήρας και η επικίνδυνη Θέτιδα

Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τη Θέτιδα στο κλειστό της Σαντορίνης, σε ένα από τα «πονηρά» μας της 11ης αγωνιστική στην Α1 γυναικών (17/12, 19.00).
Το ευρωπαϊκό «όνειρο» του ΑΟ Θήρας ξεκίνησε με ήττα στο Ισραήλ, με το ταξίδι να σημαίνει και κούραση για την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου. Στοχεύει σε ένα τρίποντο για να τελειώσει... γλυκά τον πρώτο γύρο και να εκμεταλλευτεί μια ενδεχόμενη ήττα του Πανναξιακού για να τον φτάσει βαθμολογικά στη μάχη της τρίτης θέσης.

Από την άλλη, η Θέτιδα έχει βελτιώσει την εικόνα της με τις τελευταίες προσθήκες και αναζητά βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον Πανναξιακό, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει έστω έναν βαθμο. Η ομάδα της Θέτιδας χωρίς απουσίες αναμένεται αεροπορικώς το πρωϊ του Σαββάτου στη Σαντορίνη

«Σοβαρά και συγκεντρωμένα»

Ο τεχνικός του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου συνέστησε προσοχή σημειώνοντας: «Η Θέτιδα θεωρώ ότι με τις προσθήκες που έκανε είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος και η θέση που έχει δεν την αντιπροσωπεύει. Γι’ αυτό εμείς αν θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα, επιβάλλοντας το ρυθμό μας, διαχειριζόμενοι παράλληλα την κούραση που κουβαλάμε απο το ταξίδι και τον αγώνα στο Ισραήλ».

«Ό,τι μπορούμε»

Η προπονήτρια της Θέριδας Αγγελική Γεωργοπούλου δήλωσε: «Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Σίγορυα παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα αλλά εμείς πάμε με στόχο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ