1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2016 19:52

«Μάχη» παραμονής στα Κύμινα

Σε ένα ακόμα ντέρμπι παραμονής στην Α1 γυναικών, οι Μακεδόνες Αξιού φιλοξενούν την Ηλιούπολη για την 11η αγωνιστική (17/12, 18.00).
Οι Μακεδόνες προέρχονται από καλή εμφάνιση, αλλά ήττα από τον Παναθηναϊκό. Μία νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη θα τους δώσει μια απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Ηλιούπολη νίκησε την Ελπίδα Αμπελοκήπων στον πρώτο της αγώνα χωρίς την Κάταλιν Κις. Χρειάζεται όμως, άλλη μια νίκη για να αποκτήσει ψυχολογικό και βαθμολογικό πλεονέκτημα απέναντι στις άλλες διεκδικήτριες της παραμονής. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 11 βαθμούς.

«Πρέπει να πάρουμε τη νίκη»

Ο τεχνικός των Μακεδόνων, Μανώλης Σκουλικάρης ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε για να πούμε ότι είμαστε σε τροχιά σωτηρίας. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση κι ελπίζω να το επιβεβαιώσουμε και με την εμφάνιση που θα κάνουμε».

«Στον ίδιο ρυθμό»

Η κεντρικός του ΓΣ Ηλιούπολης, Όλγα Μαλουσάρη είπε: «Ήταν αρκετά σημαντικό για εμάς να φτάσουμε στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής γιατί την είχαμε ανάγκη ώστε να μας βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά, ειδικά μετά τις αλλαγές που είχαμε στην ομάδα. Φτάσαμε σε αυτή την επιτυχία γιατί παίξαμε συγκεντρωμένα και χωρίς λάθη. Θέλουμε να ακολουθήσουμε σε αυτό τον ρυθμό γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι όπου πρέπει να δώσουμε συνέχεια στις νίκες μας. Για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Μακεδόνες πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας, καθαρό μυαλό ώστε να φτάσουμε σε μια «καθαρή» νίκη. Προσωπικά, φέτος έχω να δώσω περισσότερα πράγματα, όπως και ολόκληρη η ομάδα, στην συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ