1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2016 18:55

Ματς ψυχολογίας στο Μαρκόπουλο

Στα Μεσόγεια, το Μαρκόπουλο υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου (17/12, 18.00) σε έναν από τους πιο αμφίρροπους αγώνες στην 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών.
Το Μαρκόπουλο προέρχεται από τις οδυνηρές ήττες από τον Πανναξιακό και τον Άρη και έχει ανάγκη να βρει ξανά τον δρόνο προς τις επιτυχίες, για να μη χαλάσει την καλή εικόνα που έχει δείξει. Από δύο ήττες προέρχεται και ο Αίας, μόνο που ήρθαν από ομάδες με υψηλότερους στόχους (ΑΟ Θήρας, Ολυμπιακός). Η ομάδα βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και έναν βαθμό κάτω από το Μαρκόπουλο. Είναι ασφαλής και στο Μαρκόπουλο θα επιδιώξει την επιστροφή στις επιτυχίες, αλλά και το... κάτι παραπάνω.

«Να ανακάμψουμε ψυχολογικά»

Ο προπονητής του Μαρκόπουλου, Γιάννη Νικολάκης, ανέφερε: «Μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλουμε τη νίκη για να ανακάμψουμε κυρίως ψυχολογικά γιατί έχουμε αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση μας. Κόντρα στον αξιόμαχο Αίαντα για να πετύχουμε τον στόχο μας πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποφασιστικοί ταυτόχρονα».

«Να βελτιωνόμαστε και να νικάμε»

Στο στρατόπεδο του Αίαντα Ευόσμου επικρατεί αισιοδοξία με τον κόουτς Ηλία Ζωλασταθιάδη να αναφέρει: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Όμως, ο δικός μας ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να νικάμε. Δεν υπάρχουν απουσίες και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ