1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2016 18:33

Η Ελπίδα και για την παραμονή, ο Άρης την τετράδα

Στη Θεσσαλονίκη, η Ελπίδα Αμπελοκήπων φιλοξενεί τον Άρη σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών (17/12, 18.00)

Η Ελπίδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να... κολλήσει και πάλι στους Μακεδόνες και την Ηλιούπολη και να διεκδικήσει την παραμονή της στον δεύτερο γύρο με καλύτερους όρους. Βρίσκεται στην 10η θέση με 8 βαθμούς και προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες, με τις δύο από αυτές (Μακεδόνες, Ηλιούπολη) να «πονάνε» ιδιαίτερα.

Από την άλλη, ο Αρης προέρχεται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο που τον εδραίωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Χρειάζεται όμως περισσότερα θετικά αποτελέσματα προκειμένου πλησιάσει την 4αδα.

«Οφείλουμε να ανακάμψουμε»

Ο προπονητής της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης ανέφερε σχετικά με το ματς: «Ο αγώνας με τον Αρη έχει την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι και μετά τα τελευταία αποτελέσματα οφείλουμε να ανακάμψουμε. Η βαθμολογική μας θέση δεν είναι καλή και πρέπει να προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμούς από όλα τα παιχνίδια μας».

«Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις»

O  τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης είπε: «Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις και να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ