1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-12-2016 17:55

Πρόβα τζενεράλε στον Εύοσμο

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη του ευρωπαϊκή μάχη απέναντι στο Βουκουρέστι, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου για την 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών (10/12, 18.00).

Η ομάδα του Ευόσμου δεν έχει απουσίες και θέλει να σταθεί όσο πιο ανταγωνιστικά μπορεί απέναντι στις «ερυθρόλευκες». Ο Αίας προέρχεται από την ήττα με 3-0 στη Σαντορίνη.  Ο Ολυμπιακός κάνει προβα τζενεράλε εν όψει του αγώνα της Τετάρτης για το Τσάλεντζ Καπ. Μια γρήγορη νίκη θα είναι το ιδανικό για την ομάδα του Κοβάτσεβιτς.

«Φέτος... δεν κρίνει τίτλο»

Ο προπονητής του Αίαντα, Ηλίας Ζωλασταθιάδης είπε: «Πέρσι ήταν το ματς που έκρινε τον τίτλο όπως σωστά είχα προβλέψει (γέλια), αλλά φέτος είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Παίζει μια ομάδα που προσπαθεί να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει στη βαθμολογία, απέναντι στην πιο πλήρη ομάδα κατ’ εμέ του πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς».

«Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέφερε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα. Θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε καλή διάθεση ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Ρουμάνικη ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και χρειάζεται να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ