1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2016 23:20

Νίκη τετράδας ο Άρης, 3-2 τον ΑΟ Θήρας

Ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη επί του ΑΟ Θήρας με 3-2 και πλέον τον απειλεί την ομάδα της Σαντορίνης για μία θέση στην τετράδα, στη βαθμολογία της Α1 Γυναικών.
Ο ΑΟΘ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα κατακτώντας πολύ εύκολα το πρώτο σετ και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του β’ σετ που τον βρήκε προηγούμενο με 4-8. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε, ο Άρης πίεσε πάρα πολύ την υποδοχή των φιλοξενούμενων και προσπέρασε 16-12 για να ισοφαρίσει 1-1 και να προηγηθεί πιο εύκολα με 2-1.

Οι κίτρινες είχαν σταθερά ένα προβάδισμα 2-3 πόντων σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δ’ σετ με τον ΑΟΘ να ισοφαρίζει 19-19. Ο Άρης ξέφυγε και πάλι με 23-20 όμως σε εκείνο το σημείο «κόλλησε» και με σερί 0-5 η Σαντορίνη έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί υπήρχε ισοπαλία μέχρι το 6-6 που έγινε 9-6 χωρίς αυτή τη φορά ο ΑΟΘ να μπορέσει να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης.

Τα σετ: 3-2 (15-25, 25-20, 25-17, 23-25, 15-10)

ΑΡΗΣ (Σολκίδης) Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνσταντινίδου, Καετάνο, Γουγούση, Καραφουλλίδου, Κελεσίδου –λ / Πήττα, Σταματίου.
ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τέρζιτς, Αρτακιανού -λ / Μουντάκη, Τσβετκόβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου

Σολκίδης: «Το θέλαμε πολύ»

«Ήταν ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες. Το θέλαμε πολύ αυτό το ματς κι έστω και στο τάι μπρέικ τα καταφέραμε. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και κρύβει πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις. Κερδίσαμε δίκαια και είναι μια νίκη ψυχολογίας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί ήταν μια γροθιά και δείξαμε πολύ μεγάλη θέληση».

Οικονόμου: «Δεν ξέρω αν αξίζαμε και τον βαθμό»

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Εμείς σε ένα ακόμη εκτός έδρας μας, με εξαίρεση το πρώτο σετ δεν δείξαμε τη δυναμική μας, δεν μπορέσαμε με το μπλοκ άμυνα να εγκλωβίσουμε τις Καετάνο, Αλεξάκου και μοιραία το ματς πήγε στο ται μπρέικ όπου κέρδισε η καλύτερη και πιο αποφασισμένη στα κρίσιμα σημεία ομάδα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας και δεν ξέρω αν αξίζαμε σήμερα και το βαθμό. Πρέπει να συνέλθουμε ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ως στόχο την τετράδα».

7 σχόλια

  • Comment Link Τάκης Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 19:38 posted by Τάκης

    Φίλε "ΣΤΟΙΧΕΙΑ", λογικά αυτά που γράφεις. Αν όμως πάει κάτι στραβά, δέν θα είναι θέμα αυτοκτονίας, αλλά νοοτροπίας. Κάτι φάνηκε με την Ηλιούπολη και τον Αρη. Εξ άλλου, όλες οι έδρες είναι καυτές, μέχρι να κρυώσουν...Είναι λάθος να εστιάζεις μόνο στην Μπρινγκμαν (Οικονομίδου; Βίντοβιτς; κλπ).

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 10:20 posted by pao29

    posted by προπονητης...βλεπεις βολλευ απο site η εφημεριδες;;;με χιππε μεσα το σκορ στο δευτερο σετ ηταν 14-13...τοτε κτυπησε και αποχωρησε...ποιος σου ειπε οτι θα νικαγε ο οσφπ με χιππε μεσα;;;ξεχνας τι επαθες στη σαντορινη;;;2-0 μπροστα και εχασες 3-2...απο μια μετρια ομαδα οπως ειναι μεχρι τωρα η θηρα...τωρα αν η μουλα μετραγε τον ποντο και γινοταν το 3-1 τι θα ελεγες;;;κλαμα οτι βγηκε η χιππε και χασατε;;;με την θηρα δεν επαιζε η χιππε;;;φετος δεν εχετε καμμια προοπτικη εκτος αν παρετε (εγω ειμαι σιγουρος οτι θα γινει)ακομα μια πολυ καλη ξενη για ακραια...

  • Comment Link Παο29προπονητης Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 23:15 posted by Παο29προπονητης

    Παο 29 εγω στο 5 σετ ολυμπιακου παναθηναικου την κωνσταντινιδου και τις αλλες ειδα να σταματανε και να παιρνουν βαθιες ανασες τον ολυμπιακο ουτε μια φορα δεν ειδα να δειχνει σημαδια κουρασης η καψιματος οπως λες δεν.κερδισες ουτε τον.ολυμπιακο στην χειροτερη του μερα χωρις την διαγωνιο της εθνικη γερμανιας πως θα παρεις πρωταθλημα αγορι μου οταν θα βγεις δευτερος με ναξο σαντορινη εκτος,στα λεω απο τωρα για να μην στεμαχωρηθεις μετα μια ομαδα καμμενη δεν σε κερδιζει με το βασικο της σχημα 25-15 και με σχημα τριων ακραιων που δεν εχει.ξαναπαιξει στο 5 σετ λες και δεν υπαρχεις στο γηπεδο και κυνηγας το σκορ λογικεψου, ο παναθηναικος οντως εχει.καλη ομαδα φετος αλλα με τετοιο προπονητη και επιτελιο δεν παει πουθενα.τεταρτη στν.ναξο ο.ολυμπιακος απο τις 6 το πρωι ντερμπι εσυ ξεκουραστος και εχασες 5 σετ ποιος ειναι καμμενος λοιπον? Η ομαδα που εχει οσο κοστιζεις εσυ προπονητη β γυμναστη φυσικοθεραπςυτη α φυσικοθεραπευτη β εργοφυσιολογο και εσεις μαζευεστε και παιζετε στην αλανα σταματα την προπαγανδα που σε βαζουν αλλοι να γραψεις.

  • Comment Link Αντικειμενικος φιλαφλος Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 19:10 posted by Αντικειμενικος φιλαφλος

    Πολυ ασχολειστε ολοι σας με την Θηρα γιατι καιγεστε δεν κοιταει ο καθενας την ομαδουλα του .Το ιδιο μπατζετ εχει με Ολυμπιακο και ΠΑΟ που ειναι το μισο .Το πρωταθλημα θα κριθει στο τελος.Υπαρχει πολυς δρομος ακομη.Μη παιρνεται καποιοι αερα.

  • Comment Link ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 15:11 posted by ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Η Σαντορινη με Αιαντα και Θετιδα εντος και ΑΕΚ εκτος μονο με αυτοκτονια δεν θα παρει 3 τριποντα,αυτο σημαινει 3η στο τελος του πρωτου γυρου με 24 βαθμους με την Ναξο εχοντας ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ εκτος και ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΟ εντος δυσκολα θα φτασει τους 22 β και 4η θεση ο δε ΑΡΗΣ ΑΠΟ οΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 4-5 βαθμους ε αντε πηγε στους 18-19 και μακραν 5ος.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ναι η Σαντορινη εχει θεματα κυριως λογω της ανεπαρκους αναπληρωσης της Μπρινγκμαν παρολα αυτα βαθμολογικα μεχρι τωρα εχει την ιδια η καλυτερη συγκομιδη απο περυσι,στο δε δευτερο γυρο εχει ΠΑΟ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΑΡΗ εντος και ξερουμε τι σημαινει εδρα της Σαντορινης, ουτε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν περασε φετος.Αυτα.-

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ