1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-11-2016 21:47

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Αίαντα

Ο Αίαντας Ευόσμου πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, επικρατώντας με 3-0 στην έδρα του της ουραγού ΑΕΚ.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε πολύ εύκολα το πρώτο σετ, ωστόσο στα άλλα δύο αν και έπαιρνε νωρίς σημαντικές διαφορές, η ΑΕΚ έβρισκε τον τρόπο για να επιστρέφει με αποκορύφωμα το γ’ σετ όπου το 16-7 και 17-12 έγινε 19-19 και μέχρι το 22 οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες. Εκεί όμως ο Αίας έκανε το 24-22 και τελικά πήρε το σετ με 25-23 και μαζί το σημαντικό τρίποντο.

Τα σετ: 25-13, 25-21, 25-23

ΑΙΑΝΤΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Ξανθοπούλου, Τζιαρλή, Αποστολίδου, Τζούριτς, Κλίβελαντ, Ανδρονικίδου, Γεωργιάδου -λ / Σωτήρογλου-λ, Φαλέγκα, Χαμαλίδου, Βασιλοπούλου.
ΑΕΚ (Σκουτελέκος) Νούσια, Κουτρουμπή, Καράτερζη, Ζίγκα, Γεωργαντά, Αργυροπούλου, Μπελιά –λ / Φιλιπιόνκα, Βενέτη.

Ζωλασταθιάδης: «Πάλι ίδια λάθη, χαρούμενο για τη νίκη»

«Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσουμε ένα σετ στον αντίπαλο, κάνοντας τα ίδια ακριβώς λάθη στα ίδια σημεία. Κρατάμε από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες τους 10 βαθμούς αν και πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους και πάμε με όλες μας τις δυνάμεις την επόμενη αγωνιστική στην Σαντορίνη για να κάνουμε την έκπληξη».

Σκουτελάκος: «Τα λάθη δεν επέτρεψαν για κάτι καλύτερο»

«Στόχος της ομάδας ήταν να χαλάσουμε την υποδοχή του Αίαντα κι όταν τα καταφέρναμε ήμασταν κοντά στο σκορ ή μπορέσαμε να καλύψουμε σημαντικές διαφορές. Απλά τα πολλά λάθη και ειδικά αυτά που έγιναν στο πρώτο σετ δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ