1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2016 18:58

Ψάχνει... ελπίδα η Θέτιδα, βαθμούς οι Μακεδόνες

Στη Βούλα, η Θέτιδα αναμετράται με του Μακεδόνες Αξίου (19.00) για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών με τη γηπεδούχο ομάδα να χρειάζεται βαθμούς για να ξεκινήσει να ανεβαίνει βαθμολογικά και τη φιλοξενούμενο να θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.
Η Θέτις θέλει να κάνει μια νέα αρχή για να πλησιάσει τον στόχο της παραμονής. Η προπονήτρια της ομάδας, Αγγελική Γεωργοπούλου σημείωσε: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι με έναν αξιόλογο αντίπαλο. Χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Οι Μακεδόνες τα πηγαίνουν εξαιρετικά και θέλουν άλλη μια νίκη για να συνεχίσουν τη συγκομιδή βαθμών και να αναρριχηθούν πιο ψηλά. Ο τεχνικός του συλλόγου, Μανώλης Σκουλικάρης από τη δική του πλευρά δήλωσε: «Είναι ένα ματς δύσκολο με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες, η Θέτιδα φαίνεται ότι αρχίζει να δένει έπειτα από την προσθήκη των ξένων σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Θα κριθεί στην τακτική και στο σέρβις-υποδοχή. Ο στόχος μας είναι να σωθούμε οπότε κάθε νίκη μας οδηγεί πιο κοντά σε αυτόν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ