1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2016 18:28

Ο Πανναξιακός για 4αδα, η Ελπίδα... μακριά από μπελάδες

Ο Πανναξιακός υποδέχεται την Ελπίδα Αμπλοκήπων σε μια αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Α1 γυναικών που θα διεξαχθεί στις 18.00 του Σαββάτου και είναι σημαντική για τις δύο ομάδες.
Ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αθήνα την Τετάρτη για το ντέρμπι με το Μαρκόπουλο και θα είναι πιο ξεκούραστος. Θέλει το τρίποντο για να εδραιωθεί στην 4αδα. «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι στην Ελπίδα που έχει δείξει ότι είναι μια αξιόμαχη ομάδα και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», είπε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ρούσης.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τους Μακεδόνες. βρίσκεται στην γραμμή του υποβιβασμού και θέλει βαθμό ή βαθμούς για να ξεφύγει «Προερχόμαστε από μία ήττα που μας ενόχλησε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να την αφήσουμε πίσω μας, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολη μετακίνηση. Ο Πανναξιακός έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Α1 Γυναικών και είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Για μας τα περιθώρια γίνονται πιο στενά μετά από κάθε ήττα και είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε για βαθμούς σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου», είπε ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ