1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2016 23:12

Μεγάλη ανατροπή του Αίαντα, 3-2 την Ηλιούπολη

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Αίαντας Ευόσμου που αν και βρέθηκε πίσω με 2-1 από την Ηλιούπολη, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2 για την 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Το παιχνίδι είχε πολλές ανατροπές με τα δύο πρώτα σετ να είναι μάχη πόντο με πόντο και την Ηλιούπολη παρά την απουσία της Γκλιγκόροβιτς να προηγείται με 1-2, ωστόσο ο Αίας ισοφάρισε εύκολα σε 2-2 για να φτάσουμε στο 5ο σετ.

Το 11-9 του Αίαντα έγινε 12-13 για την Ηλιούπολη όμως τρία σερί μπλοκ των γηπεδούχων έφεραν το τελικό 15-13.

Τα σετ: 3-2 (26-24, 22-25, 15-25, 25-14, 15-13)

ΑΙΑΝΤΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Ανδρονικίδου, Τζούριτς, Κλίβελαντ, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Γεωργιάδου -λ / Σωτήρογλου –λ, Αποστολίδου, Τζιαρλή, Φαλέγκα, Ξανθοπούλου.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη) Λάβδα, Γιοβάνη, Κις, Σπανού, Μαλουσάρη, Κοκίου –λ / Μαθιουδάκη –λ, Τσουμήτα, Γκρέκα

Ζωλασταθιάδης: «Εύθραυστη ψυχολογία»

«Δύο πράγματα δεν μπορούμε ακόμη να καταπολεμήσουμε. Την εύθραυστη ψυχολογία μας και τις ομάδες που παίζουν πιο… soft. Είχαμε την τύχη να μην παίξει η Γκλιγκόροβιτς κι αυτό το μεταφράσαμε με χαμένο βαθμό».

Λυκογιάννη: «Πληρώσαμε την κούραση»

«Ήταν ένα αναμενόμενο δύσκολο παιχνίδι που έγινε πιο δύσκολο με τον τραυματισμό της Γκλιγκόροβιτς. Παρόλο που προηγηθήκαμε δεν κρατήσαμε τον προβάδισμα και θεωρώ ότι πληρώσαμε σε μεγάλο βαθμό την κούραση καθώς ήταν το τρίτο δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Αίαντα για τη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ