1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-11-2016 22:54

Πήρε ψυχολογία το Μαρκόπουλο, 3-0 την Ελπίδα

Νίκη ψυχολογίας πήρε το Μαρκόπουλο που επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και μετά από ένα δύσκολο ξενίκημα, δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της.

Η ομάδα των Μεσογείων προηγήθηκε 8-7 στο α’ τεχνικό τάιμ άουτ για ξεφύγουν στη συνέχεια και να ανοίξουν τη διαφορά στο 16-11. Η Ελπίδα δεν κατάφερε να αντιδράσει και το 1-0 ήρθε εύκολα.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο σετ, με τον ΑΟΜ πιο συγκεντρωμένο και με λύσεις στην επίθεση αλλά και το μπλοκ είχε τον έλεγχο για τι 16-10 (β’ τεχνικό τάιμ άουτ) ενώ η διαφορά άνοιξε κι άλλο (21-13) για το 2-0 σετ με 25-19.

Στο τρίτο σετ, οι νεοφώτιστες κόντραραν περισσότερο και είχαν εύθραστη διαφορά υπέρ τους (5-7, 14-16) μέχρι το 16-17. Σε εκείνο το σημείο, η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη ισοφάρισε και πέρασε μπροστά για να φτάσει στην τελική επικράτηση με 25-21.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-19, 25-21)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Νικολάκης): Σόουζα, Κλέιν, Μερκάντο, Διάλλα, Λιάγκη, Δικαιούλια/ Ιακωβίδου –λ, Καρακάση
ΕΛΠΙΔΑ(Χρυσομαλλίδης): Καλαντάτζε, Μπολέτου Μ., Γουίλσον, Καλανταρίδου, Γεροβασιλείου, Νώτη/ Σουπιώνη –λ, Δάκου-λ, Παπάζογλου, Καραμούτσα, Γκοβεδάρου, Δροσοπούλου, Κ. Μπολέτου, Καλαϊτζάκη.

Γιάννης Νικολάκης: «Ήταν μια νίκη που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ψυχολογία μας γιατί είχαμε πολύ μεγάλη πίεση και φάνηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ειδικά στο σερβίς και στο μπλοκ. Συγχαρητήρια στην ομάδα»

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε στα κρίσιμα σημεία τις φάσεις κι ήρθε η ήττα. Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη του Μαρκόπουλου κι εμείς πλέον στρέφουμε το μυαλό μας στο ματς με την Θέτιδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ