1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2016 23:11

H ευκαιρία του Μαρκόπουλου

Η Θέτις Βούλας φιλοξενεί το Μαρκόπουλο στον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 21.00 στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 4ης αγωνιστική στην Α1 γυναικών.
Οι γηπεδούχες –μετά την απώλεια λόγω του τραυματισμού της Φαμπιάν- προσπαθούν να βρουν αγωνιστικά τα πατήματά τους και θέλουν να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούν ενώ το Μαρκόπουλο θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Η κόουτς της Θέτιδας,Αγγελική Γεωργοπούλουσημείωσε:«Το Μαρκόπουλο είναι μια καλή ομάδα που πιστεύω ,στο τέλος του πρωταθλήματος, θα  βρίσκεται μέσα στις πρώτες 6 θέσεις! Εμείς είμαστε μια  καινούργια ομάδα, και με ελλείψεις στην παρούσα φάση. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όταν βρίσκεσαι στο παρκέ δεν έχεις παρά να αγωνιστείς για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Από την άλλη, το Μαρκόπουλο πέρασε δύο δύσκολους αγώνες με ΑΟ Θήρας και Ολυμπιακό και θέλει να μαζέψει νίκες και να ανέβει στη βαθμολογία. Ο προπονητής του ΑΟΜ,Γιάννης Νικολάκηςτόνισε: «Μετά από δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Θήρα, Ολυμπιακό ξεκινά μια σειρά αγώνων με πιο βατούς αντιπάλους, αρχής γενομένης κόντρα στην Θέτιδα, όπου θέλουμε να κάνουμε ένα καλό σερί. Θέλουμε τη νίκη, αλλά όπως έχει δείξει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα, αν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα έχεις προβλήματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ