1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2016 21:37

Κίνδυνος να μείνει χωρίς ρόστερ η ΑΕΚ

Ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος στις τάξεις του τμήματος επικρατεί η απόλυτη αβεβαιότητα καθώς όλο αυτό το διάστημα, κανείς δεν επικοινώνησε με τις αθλήτριες για να ενημερώσει σχετικά με το τι θα γίνει. Αυτό βέβαια είναι απόλυτα λογικό αφού κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πως θα κινηθεί το τμήμα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μέχρι η διοίκηση να μπορέσει να ξεκαθαρίσει το οικονομικό πλάνο, οι αθλήτριες οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου με την Μαρίνα Τσοχατζή να κάνει την αρχή. Το αξιοσημείωτο είναι πως η νεαρή πασαδόρος αποφάσισε να αποχωρήσει χωρίς να γίνει καμία συζήτηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Για το τμήμα ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος καθώς κινδυνεύει να χάσει όλο τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας με τις Λαμπρινίδου, Κωνσταντινίδου, Κοσμά, Ιβάνοβα, Κακουράτου να βρίσκονται επίσης κοντά στην έξοδο. Εφόσον δεν υπάρξουν άμεσα εξελίξεις η ομάδα θα «χτιστεί» και φέτος από το μηδέν ωστόσο είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές εφόσον δεν λυθεί το πρόβλημα με το πρόστιμο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους χορηγούς και χρηματοδότες ελπίζοντας πως σύντομα θα υπάρξει μια οριστική συμφωνία και θα μπορέσει να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: enwsi.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ