1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-05-2016 20:17

Γιόρτασε την άνοδο η Θέτιδα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/5) ο εορτασμός ανόδου στην Α1 γυναικών της Θέτιδας Βούλας, στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας.
Το Κλειστό γέμισε από κόσμο και παιδιά, τόσο των ακαδημιών της Θέτιδας, όσο και της Ευρυάλης, καθώς μετά τις τιμές και την απονομή του Κυπέλλου στις πρωταθλήτριες, ακολούθησε τουρνουά μίνι κοριτσιών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Θέτιδας κος Τάσος Τριανταφύλλου, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και έδωσε το στίγμα για την επόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα μας στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στην συνέχεια τιμήθηκαν οι χορηγοί του γυναικείου τμήματος: Πέτρος Λυμπέρης – Χριστίνα Λυμπέρη (Κλινική Κασταλία), Αφοι Στεργίου (Σπύρος Στεργίου), My Gym (Αιμίλιος Δημητρίου), Cake (Χριστόφορος Μαυρόπουλος), Αθανάσιος Μαρτίνος, Ιωάννης Τολιόπουλος , Άρης Χαραλαμπάκης.

Ενώ ιδιαίτερη τιμητική βράβευση αποδόθηκε προς τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ κο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και τον Αντιπρόεδρο του ΟΑΠΠΑ κο Ιωάννη Αγαλιώτη.

Μετά το τέλος των βραβεύεσεων σειρά πήρε η απονομή των διπλωμάτων, καθώς και του τροπαίου προς τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της γυναικείας μας ομάδας που έφεραν αυτή την μεγάλη διάκριση στον σύλλογο, καθώς την σεζόν 2015-2016 έφτασαν την Θέτιδα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στην πρώτη συμμετοχή της στην ιστορία του Θεσμού, κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών και παράλληλα πήραν την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο συνδρομητικός τηλεοπτικός σταθμός NOVA με τον δημοσιογράφο Παντελή Λώλη που κάλυψε την γιορτή.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ