1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-02-2016 02:14

To Αθηναϊκό ντέρμπι ρίχνει την αυλαία

Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα (8/2) στο κλειστό του Πανελληνίου Γ.Σ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ (18.00, novasports2) σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι.
Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν ελλείψεις και χρειάζονται τους βαθμούς η καθεμία για τους στόχους της με τον Παναθηναϊκό να θέλει να διατηρηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας χωρίς περαιτέρω απώλειες και την ΑΕΚ θέλει να ανακάμψει βαθμολογικά μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Γιώργος Ρούσης σχολίασε: «Παρά τη βαθμολογική διαφορά και την εικόνα που παρουσιάζει αγωνιστικά η ΑΕΚ, δεν παύει το παιχνίδι να αποτελεί ένα ντέρμπι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να συνεχίσουμε και τις καλές εμφανίσεις. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει σε ένα ακόμα παιχνίδι και να μας βοηθήσει να διατηρήσουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των συνεχόμενων κρίσιμων αναμετρήσεων που έρχονται».

Από την άλλη, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης ανέφερε: «Ειναι διαφορετικό ματς απο αυτο του πρώτου γύρου, μια και ο Παναθηναϊκός εχει ενισχυθεί με τη μολναρ ενω εμείς εχουμε την απώλεια της Καβαθα. Ενα τέτοιο ματς ομως ειναι παντα ντερμπυ αφού και οι δυο ομάδες θελουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Εμεις θελουμε να δειξουμε ενα ανταγωνιστικό πρόσωπο αναζητώντας το καλύτερο δυνατό διεκδικώντας κάθε πόντο. Ξεκινάει μια δυσκολη περίοδος με συνεχόμενα ματς και οφείλουμε σε καθένα απο αυτα να παρουσιαστούμε μαχητικοί και συγκεντρωμενοι ποσο μάλλον στο αυριανό παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ