1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-02-2016 00:00

Δεύτερη νίκη για τον εντυπωσιακό Πορφύρα

Ο Πορφύρας πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα Α1 γυναικών τιμώντας με το παραπάνω την συμμετοχή που του δόθηκε την τελευταία στιγμή και παρότι είχε σχεδιαστεί για να αγωνιστεί αρχικά στην Α2. Μετά από πολύ καλή εμφάνιση νίκησε με 3-1 επί του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού στο ντέρμπι της ουράς για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

 

Οι γηπεδούχες μπήκαν αποφασισμένες, πίεσαν την υποδοχή του αντιπάλου και «έχτισαν» μικρή αλλά σημαντική διαφορά για το 21-18, τελειώντας το σετ με 25-19 (1-0) μέσα στο γεμάτο «Π.Σαλπέας».

Στο δεύτερο σετ έγινε «μάχη» με τον Πορφύρα να προηγείται 14-9 και τον Φιλαθλητικό να αντεπιτίθεται, να ροκανίζει τη διαφορά (16-16) και να περνά μπροστά με 19-20 για να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ με 21-25.

Η συνέχεια δεν ήταν ίδια για τις φιλοξενούμενες που δεν έβρισκαν λύση στην υποδοχή με τον Πορφύρα να αυξάνει τη διαφορά (8-4, 16-5) και με την Παλημέρη από τη γραμμή του σερβίς το σκορ έφτασε στο ασφαλές 21-5. Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να γεμίσουν το σετ, το οποίο τελικά ολοκληρώθηκε 25-14 υπέρ του Πορφύρα.

Ίδια εικόνα με το τρίτο σετ και το τέταρτο, ο Πορφύρας είχε διαρκώς το προβάδισμα (8-5, 13-7, 22-12) και πήρε το σετ με 25-15 αλλά και τους τρεις βαθμούς της νίκης, «ξεκολλώντας» τον από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 21-25, 25-14, 25-15)

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πανδής): Χαλβατζή , Ράπτη, Χρήστου, Σιδεράτου, Θεοχάρη, Μπούρμπη, Σκυθιώτη -λ / Λιάρου, Γκούρα, Θαλασσινού, Καράκου, Παλημέρη.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Πράππας): Τζούριτς, Μπαζιάνα, Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Υφαντή, Μαυροπάνου, Αναγνωστοπούλου λ., Μπάλλα, Γκαμζάρη, Γαλογαύρου, Μπουρλή, Ντούλμπερη

Βασίλης Πανδής: «Θεωρώ ότι την Τετάρτη χάσαμε από τη Θέτιδα και μας επηρέασε κάπως και γι αυτό και στο δεύτερο σετ που υπήρχε κόντρα αγχωθήκαμε και το χάσαμε. Νομίζω πως σεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το ποιά ήταν η καλύτερη ομάδα, κάναμε καλή προσπάθεια. Είναι σημαντικό που ξεκολλήσαμε και για τηνψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας».

Λάμπρος Πράππας: «Έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω σήμερα αλλά ήμασταν κακοί στο σερβίς και στην υποδοχή. Δεν κρατήσαμε τα καλά στοιχεία του δευτέρου σετ οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να βρούμε ψυχικά αποθέματα ενόψει της συνέχειας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ