1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-10-2015 23:31

Στα δύσκολα το Μαρκόπουλο, θέλει 2 στα 2 η ΑΕΚ

Στο τηλεοπτικκό ματς της 2ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών το Μαρκόπουλο υποδέχεται την ΑΕΚ (17.00, ΕΡΤ2). Η γηπεδούχος ομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα αφού προέρχεται από την ήττα από τον Πανναξιακό.
«Ελπίζω να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα συγκριτικά με το πρώτο ματς. Σε μεγάλο βαθμό η απόδοση μας θα εξαρτηθεί από την πνευματική προετοιμασία των κοριτσιών», είπε ο Βέσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και συμπλήρωσε: «Έχουμε μια καινούργια ομάδα, μικρή σε ηλικία η οποία ακόμη δεν ξέρει πόσο καλή είναι ή τι προβλήματα έχει και τέτοια παιχνίδια όπως με τη Νάξο και την ΑΕΚ θα μας βοηθήσουν να το καταλάβουμε».

Από την άλλη η ΑΕΚ έδειξε ότι θα έχει καλύτερο πρόσωπο από την περσινή σεζόν και το 3-0 απεναντι στην Ηλιούπολη στην πρεμιέρα να δίνει τα πρώτα δείγματα. Στην Ένωση δεν υπάρχουν προβλήματα με τον Μανώλη Ρουμελιώτη να σημειώνει: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με μία νεανική και ενθουσιώδη ομάδα την οποία δεν πρέπει να αφήσουμε να μπει στο παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κρατήσουμε την τακτική μας ιδιαίτερα στο σερβίς για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ