1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-08-2015 20:04

Το 18 η Εμμανουηλίδου, το 19 η «Γκάμπι» στον Ολυμπιακό

Τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους για την νέα αγωνιστική σεζόν επέλεξαν οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού με τις Εμμανουηλίδου και Τσβετάνοβα να παίρνουν το 18 και 19 αντίστοιχα.
Στις γυναίκες δεν υπήρχαν τόσο μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ ως εκ τούτου δεν υπάρχουν και μεγάλες αλλαγές στα νούμερα στις φανέλες. Όλες οι αθλήτριες που ήταν και πέρσι στην ομάδα συνεχίζουν με τα ίδια νούμερα. Η Κατερίνα Γιώτα με το 1, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου με το 2, η Τζίνα Λαμπρούση με το 7, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη με το 9, η Αρέτα Κονόμι με το 10, η Ειρήνη Κοκκινάκη με το 12, η Στέλλα Χριστοδούλου με το 14 και η Αρετή Τέζα με το 16. Η Μελίνα Εμμανουηλίδου επέλεξε το νούμερο 18, η Άνα Λαζάρεβιτς το 4, η Ναντζέγια Μαλασάι το 6 και η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα το 19. Αριθμούς επέλεξαν και οι 4 αθλήτριες που προωθήθηκαν από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Η Αφροδίτη Γιώτα επέλεξε το 3, η Όλγα Ζαμπάτη το 5, η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς το 8 και η Κατερίνα Πάντου το 11.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ