1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-05-2015 19:00

Αποχωρήσεις και ερωτηματικά στην ΑΕΚ

Οι πρώτες σκέψεις για τη νέα χρονιά έχουν γίνει στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Οι εκκρεμότητες είναι πολλές και κυρίως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το οικονομικό κομμάτι. Σύμφωνα με τα τώρα δεδομένα πάντως οι αλλαγές στο ρόστερ αναμένεται να είναι αρκετές ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία των ξένων. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης θα διαφοροποιήσει τις επιλογές του σε περίπτωση που η ομάδα έχει δικαίωμα απόκτησης ξένων αθλητριών. Σε ότι αφορά τις Ελληνίδες ωστόσο μέχρι στιγμές μόνο οι Κατσαντώνη και Ιβάνοβα θεωρούνται σίγουρες για τη νέα χρονιά μιας και δεσμεύονται με συμβόλαια, εκτός βέβαια από τις μικρές της ομάδας των Κορασίδων που υπολογίζονται επίσης. Αντίθετα η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει την Κακουράτου, η οποία όπως τόνισε περιμένει να μιλήσει με τους ανθρώπους του τμήματος ενώ ερωτηματικό παραμένει η Αργυροπούλου, η οποία ανήκει στους Ίωνες και θα χειριστεί μόνη της το θέμα. Αντίθετα δύσκολη θεωρείται η παραμονή της Γιακουμή και Νικούλη ενώ σίγουρα αποχωρεί η Λαγουδάκη.

Πηγή: aekarena.gr 

2 σχόλια

  • Comment Link ΑΕΚ Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 19:24 posted by ΑΕΚ

    Εντάξει και πέρσι ήταν δύσκολη η παραμονή της Γιακουμή (και ακόμη πιο δύσκολη εάν σκεφτούμε οτι τελευταία στιγμή φτιάχτηκε η ομάδα) αλλά έμεινε γνώμη μου εάν θέλουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα την κρατήσουν τώρα για την Ιωάννα χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί γουστάρει που παίζει στην ΑΕΚ..
    Εκεί στην ΑΕΚ βιαστείτε λίγο...

  • Comment Link NAYARXOS Κυριακή, 10 Μαΐου 2015 18:00 posted by NAYARXOS

    ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ