1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-05-2015 17:02

Ρόγκα: «Η πιο έντονη και καλύτερη χρονιά μου»

Την πίστη της για προσπάθεια που κάνει το τμήμα γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην κορυφή, τονίζοντας πως αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αποδεχθεί τη διετή ανανέωση του συμβολαίου της, εξέφρασε η Πένυ Ρόγκα σε ραδιοφωνική εκπομπή.
«Ανανέωσα για άλλα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό γιατί πιστεύω σε αυτή την προσπάθεια. Αυτή η χρονιά για μένα ήταν η πιο έντονη και η καλύτερη όσα χρόνια παίζω βόλεϊ. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέλος της οικογένειας που λέγεται Παναθηναϊκός.

Έζησα πρωτόγνωρα πράγματα. Είχα δύο χρονιές σε μια ομάδα που είχε πάλι κόσμο όμως σε καμία περίπτωση δεν με αγκάλιασε όπως ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει σύγκριση σε καμία περίπτωση. Παρόλο που είμαι από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και θα μου μείνει αξέχαστο το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο».

Για τον τρόπο που χάθηκαν οι τελικοί, άφησε αιχμές: «Δεν γίνεται να παίζεις εναντίον μίας ομάδας αλλά και εναντίον άλλων παραγόντων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ