1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2015 00:31

Αντίο στην Α1 για τους Μακεδόνες

Οι Μακεδόνες Αξιού υποβιβάστηκαν στην Α2 γυναικών μετά την ήττα τους με 3-1 από το Μαρκόπουλο για την προτελευταία αγωνιστική της Α1 γυναικών.
Οι Μακεδόνες αγωνίζονται στην Α1 από τη σεζόν 2011-12 και με εξαιρετικές σεζόν έμειναν μέχρι φέτος. Τό σίγουρο όμως είναι ότι έχουν δώσει βάση στις νεαρές αθλήτριες και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν.   Το Μαρκόπουλο έκανε αλμα για την 6η θέση της Α1.

Τα σετ:  1-3 (18-25, 17-25, 25-23, 17-25)

1 σχόλιο

  • Comment Link maria lopyroy Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 07:33 posted by maria lopyroy

    * Συγχαρητήρια στα κορίτσια-αθλήτριες των Μακεδόνων για την αγωνιστική τους εμφάνιση.
    * Συγχαρητήρια στον προπονητή των Μακεδόνων για την υποστηρικτική του στάση και τον σεβασμό που επέδειξε προς τις αθλήτριες.
    * Συγχαρητήρια στη διοίκηση του συλλόγου των Μακεδόνων που εμπιστεύθηκε τις δ ι κ έ ς του αθλήτριες και τους έδωσε την ευκαιρία και τη δυνατότηρα να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες.
    Όλη αυτή η πορεία (ας οδήγησε στην Α2) αποτελεί μια ακριβή παρακαταθήκη για το μέλλον των αθλητριών και του συλλόγου γενικότερα. Αυτό που ενδιαφέρει, μιας και τα κορίτσια είναι ταλαντούχα, είναι η ουσία και όχι το φαίνεσθαι. Τι να το κάνεις να είσαι στην Α1 και κάθε χρόνο να αναγκάζεσαι να παίρνεις αθλήτριες από το εξωτερικό και μάλιστα να μην είναι μάχιμες;;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ