1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2015 00:02

Φινάλε με... προπόνηση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε την κανονική περίοδο της Α1 γυναικών με μια εύκολη... προπόνηση επικρατώντας με 3-0 του Ηρακλή. Χαρακτηριστικό για τις πράσινες είναι το γεγονός ότι πήραν το 2ο σετ με 25-5! Ο Γιώργος Ρούσσης έπαιξε με την Χρήστου βασική, ενώ είχε την ευκαιρία να κάνει συντήρηση δυνάμεων εν όψει του Final 4 στο Κύπελλο.

Τα σετ: 0-3 (18-25, 5-25, 18-25)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τουκμενίδου, Βέλλιου, Στεφανίδου, Καρατερζή, Πάντεβα, Καραπουλίδου, Καλαϊτζίδου -λ / Δάρδα, Δανιηλίδου, Κουσιδώνη, Ηλιάδου-Μάνου
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καββαδία, Πατσέκο, Μερτέκη, Μεταξά, Βίλκου, Χρήστου , Ρόγκα.-λ / Τσατσούρη , Παπαδοπούλου, Γιαννακοπούλου

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΑΦΕΡΕΚΟΡΝΤΜΑΝ Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 06:36 posted by ΚΑΦΕΡΕΚΟΡΝΤΜΑΝ

    τα συγχαρητήρια μου στα τσακαλάκια που "έφτιαξαν" αυτήν την ομαδάρα του Ηρακλή.Πρέπει να κατέχου πολύ βόλει τα άτομα.Τώρα μάλλον από βόλει ξέρουν όσο ξέρουν κι από καφέ στα μαγαζιά τους.Μιλάμε για τους απολύτως άσχετους. Ομάδα που παίρνει 5 πονταλάκια σε σετ δεν αξίζει ούτε για Α2 όχι για Α1. Κάποιοι τα έλεγαν από το καλοκαίρι αλλά τότε αυτοί και τα φερέφωνά τους την πέφτανε με σχόλια σε όποιον δε δεχόταν την κυριαρχία τους. Τώρα μάγκες σας θέλω.Απλά κάποιοι επιβεβαιωθήκαμε και εσείς ξεφτιλιστίκατε μαζί με την ομάδα. Αραγε θα παραιτηθείτε, θα την κάνετε μετά από τέτοια ξεφτίλα όπως ως οπαδοί ζητούσατε από άλλους; Σιγά μην το κάνετε. Για να το κάνει καποιος αυτό απαιτείται υπευθυνότητα και φιλότιμο. Χλωμό λοιπόν για να συμβεί. Δυστυχώς φίλοι καφενόβιοι, φουντάρατε και χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας. Ως η χειρότερη ομάδα όλων των εποχών.Εύγε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ