1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-02-2015 22:48

Νεσοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή»

Πολυτιμότερη παίκτρια του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ έχοντας 18 πόντους (16/33 επιθέσεις, 1 άσο, 1 μπλοκ), και MVP της 16ης αγωνιστικής ήταν η Ιβάνα Νέσοβιτς, η οποία μίλησε για τη διάκριση της. 
Στο πρώτο της μεγάλο ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα, η Ιβάνα Νέσοβιτς κέρδισε και την πρώτη της ατομική διάκριση αν και η ίδια προτίμησε να μιλήσει για τη νίκη της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενη που κερδίσαμε το ντέρμπι, αλλά η προσωπική μου διάκριση είναι μια διάκριση όλης της ομάδας γιατί στο βόλεϊ η ομάδα κερδίζει κι όχι τα πρόσωπα», είπε η Ίβανα κι έδωσε το στίγμα της για τη συνέχεια της σεζόν: «Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε σ' αυτό το ματς, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμες για τα πλέι οφ όπου εκεί κρίνονται όλα».

Κι αν το ζητούμενο για την ομάδα της είναι ο χρόνος προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, η ίδια δεν χρειάστηκε καθόλου χρόνο για να «ενσωματωθεί» στον Ολυμπιακό και την ζωή στην Ελλάδα.

«Διάλεξα τον Ολυμπιακό γιατί ήθελα να ζήσω από κοντά αυτό το πάθος που κυριαρχεί στην ομάδα και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Νιώθω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα και όλα μοιάζουν υπέροχα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ