1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-02-2015 22:31

Ζούνιτς: «Αφιερωμένο στις συμπαίκτριες και την ομάδα μου»

Για τη διάκριση της ως MVP της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών μίλησε η Μαρίνα Ζούνιτς, η οποία ευχαρίστησε τον ΟΠΕΡ. Η Ζούνιτς είχε 15 πόντους (12/26 επιθέσεις, 3 άσοι) στη νίκη του ΟΠΕΡ επί του ΑΟ Μαρκοπούλου.
Τον περασμένο Μάιο η Σερβία χτυπήθηκε από καταστροφικές πλημμύρες οι οποίες έπληξαν ιδιαίτερα το Ομπρένοβατς. Την πόλη της Μαρίνα Ζούνιτς, η οποία αγωνιζόταν στην τοπική ομάδα, αλλά είδε τα όνειρα της να γκρεμίζονται με την καταστροφή του γηπέδου... Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα προέκυψε ο ΟΠΕΡ όπου συνεχίζει πλέον την καριέρα της και μετά την ανάδειξη της ως MVP της 15ης αγωνιστικής βρήκε την ευκαιρία να πει το δικό της ευχαριστώ.

«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη διάκριση την οποία αφιερώνω στις συμπαίκτριες μου και στην ομάδα μου τον ΟΠΕΡ. Η ομάδα με γεμίζει θετική ενέργεια και με στήριξε από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα εδώ. Μετά από μια δύσκολη περίοδο ο ΟΠΕΡ με στήριξε, μου έδωσε εμπιστοσύνη και εγώ προσπαθώ καθημερινά να το ανταποδώσω».

Η Ζούνιτς ήταν η πρωταγωνίστρια στη μεγάλη νίκη της περασμένης Τετάρτης κόντρα στο Μαρκόπουλο και η ίδια θεωρεί ότι: «πλέον έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας κι από δω και πέρα νομίζω ότι θα παίξουμε και καλύτερο βόλεϊ. Το δείξαμε στον αγώνα με την Νάξο κι είμαι σίγουρη ότι θα το κάνουμε και στα άλλα παιχνίδια».

Κι αν ο ΟΠΕΡ τη γεμίζει θετική ενέργεια, γενικά η ίδια απολαμβάνει την ζωή στο Ρέθυμνο. «Είναι πολύ διαφορετική και όμορφη η ζωή εδώ στο Ρέθυμνο και στην Κρήτη γενικότερα. Ο καιρός είναι απίστευτος και περνάω πραγματικά υπέροχα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ