1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-02-2015 01:29

Η απάντηση των Μακεδόνων με βολές κατά της Μεμετζή

Σειρά των Μακεδόνων Αξιού να εκδώσουν ανακοίνωση σχετικά με το αίτημα που κατέθεσαν για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με τον ΑΟ Θήρας. Η διοίκηση της ομάδας κατηγόρησε την Ελένη Μεμετζή για αδιαλλαξία (ήθελε τον αγώνα στο τέλος του πρωταθλήματος) και αλαζονεία (είπε ότι οι Μακεδόνες δεν έχουν ελπίδες νίκης), αλλά στο τέλος ωστόσο επιχείρησε να κλείσει το θέμα.


Για την ισότητα των όπλων και επειδή η αλήθεια δεν είναι πλήρης αν δεν ακουστούν και οι δύο πλευρές, οι Μακεδόνες Αξιού κατ‘ αρχάς εκτιμούν το γεγονός ότι ο Α.Ο. Θήρας αναγνωρίζει ότι ο προπονητής της ομάδας μας κ. Σκουλικάρης έχει δίκιο.

Όσον αφορά το αίτημα των Μακεδόνων Αξιού για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του μεταξύ μας αγώνα του β’ γύρου , αυτό τέθηκε από την διοίκηση μας προς την διοίκηση του Α.Ο. Θήρας προ 20 ημερών. Εξηγήσαμε στην διοίκηση του Α.Ο. Θήρας την δυσκολία μετακίνησής μας στην Σαντορίνη εν τω μέσω της εβδομάδας (Τετάρτη 04-02-2015) ενόψει του final four Νεανίδων στις 9-10/2, στο οποίο συμμετέχει η ομάδα των νεανίδων μας που απαρτίζεται από τα 2/3 της ομάδας των γυναικών και αυτή παρέπεμψε το θέμα προς συζήτηση μεταξύ των προπονητών.


Παρά την παροχή προς την κ. προπονήτρια του Α.Ο. Θήρας πολλών εναλλακτικών για διεξαγωγή του αγώνα στις επόμενες 8 αναγνωστικές (συμπεριλαμβανομένου και του ρεπό του Α.Ο. Θήρας), η μοναδική ημερομηνία που προτάθηκε από την πλευρά της ήταν η 23η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ημερομηνία μακρινή που σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε δεκτή η ΕΟΠΕ.

Το πλέον δυσάρεστο στην μεταξύ των προπονητών συνομιλία ήταν η άποψη της κ. προπονήτριας του Α.Ο. Θήρας ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, η ομάδα των Μακεδόνων δεν έχει ελπίδες κόντρα στην ομάδα της και δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιες ελπίδες. Κατόπιν τούτου μας δήλωσε ότι η ημερομηνία του αγώνα δεν θα αλλάξει και ότι εάν δεν μπορεί η γυναικεία ομάδα, να παίξουν οι κορασίδες. Η στάση αυτή από πλευράς της θίγει πρωτίστως τις αθλήτριες της ομάδας μας, και δευτερευόντως τον προπονητή και την διοίκηση.


Τέλος, αναφορικά με τον μεταξύ μας αγώνα του α’ γύρου (02-11-2014 και ώρα 16.00), η ομάδα μας ικανοποίησε χωρίς δισταγμό το αίτημα του Α.Ο. Θήρας για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα από Σάββατο σε Κυριακή, προκειμένου η ομάδα να εξυπηρετηθεί στις μετακινήσεις της.

Από την πλευρά των Μακεδόνων Αξιού το θέμα θεωρείται λήξαν και σε κάθε περίπτωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Α.Ο.Θήρας για την φιλοξενία του στην ομάδα μας των κορασίδων που τελικά μετέβη στην Σαντορίνη και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

 

2 σχόλια

  • Comment Link volfan Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 15:44 posted by volfan

    Σωστός! Οι οποίοι μακεδόνες έκαναν πλήρεις ένα εξαιρετικό παιχνίδι έναντι της άεκ, έτερης διεκδικήτριας της 4ης θέσης.
    επιλεκτική μνήμη (όχι κακό) και επιλεκτική κρίση (κακό) από τη θήρα και την ομοσπονδία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μεμετζή είπε "ούτως ή άλλως θα χάσετε". Θα ήταν μεγάλη ντροπή.

  • Comment Link VPLAYER Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 09:42 posted by VPLAYER

    ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΜΕ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ