1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2015 21:26

«Όπως το σχεδίασε» η ΑΕΚ, 3-0 τον Ηρακλή

Στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή.
Η Ένωση επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τον ΑΟ Θήρας ενώ ο Ηρακλής παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη και χωρίς βαθμό.

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ μετά το 8-8 προηγήθηκε με 16-10 και επικράτησε εύκολα, ενώ στο β’ ο Γηραιός είχε το προβάδισμα μέχρι το 12-14. Η ΑΕΚ έτρεξε ένα σερί 5-0 (17-14) ο Ηρακλής μείωσε σε 19-18 αλλά και πάλι η ΑΕΚ ξέφυγε με 23-18 και έκανε το 2-0 για να φτάσει χωρίς άλλα απρόοπτα στη νίκη.

Μανώλης Ρουμελιώτης: «Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς με ΠΑΟ για κύπελλο και πρωτάθλημα που είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Θέλαμε το τρίποντο για να έχουμε καλή ψυχολογία. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε διαφορετικούς στόχους αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση κυνηγάμε το όνειρο της 4άδας και με άλλους 9 πόντους πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»


Γιάννης Ορφανός: «Από την ώρα που έχω έρθει πέραν των άλλων δυσκολιών έχουμε και πολλές απώλειες και παλεύουμε όσο μπορούμε. Με ένα κομμάτι του αγώνα είμαι ικανοποιημένος, αναγνωρίζω πολλά άλλοθι στα κορίτσια αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να είναι ικανοποιημένος από το τελικό σκορ».

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-20, 25-14)

ΑΕΚ (Ρουμελιώτης) Νικούλη, Κουνάδη, Ιβάνοβα, Γιακουμή, Κατσαντώνη, Αργυροπούλου, Κακουράτου –λ / Φάκη, Τοντάι, Ρίζου, Πατέλη, Σκαρλάτου.

HΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός) Βέλλιου, Στεφανίδου, Τουκμενίδου, Αλτίνη, Πάντεβα, Καραφουλλίδου, Δαμιανίδου –λ / Καράτερζη.

*Λόγω τεχνικού προβλήματος τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα αργά το βράδυ

1 σχόλιο

  • Comment Link Κ.Τ. Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 20:57 posted by Κ.Τ.

    κε Ορφανέ δε μας λέτε ποιες είναι οι άλλες δυσκολίες για να μάθει και ο κόσμος; Εμείς που ξέρουμε τι παίζει στο Κατσάνειο δεν είχαμε απορίες από το καλοκαίρι ήδη.Ξέραμε ότι με όλους αυτούς τους τύπους που παριστάνουν τους παράγοντες στην καμπούρα του Ηρακλή θα είχαμε αυτά που βλέπουμε. Καλό θα ήταν να μάθει και ο υπόλοιπος κόσμος του συλλόγου. Αλήθεια οι οργανωμένοι γνωρίζουν; Αν ναι τι κάνουν γι αυτό; Όλα καλά τσακαλάκια; Είστε ευχαριστημένοι; Γιατί στηρίζετε τους ανύπαρκτους που διαλύουν καθημερινά το σύλλογο;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ