1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2015 15:40

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι «αιωνίων»

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με τα μέτρα τάξης που θα εφαρμοστούν στον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Σάββατο 7/2, 20.00, Novasports) για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αποφασίστηκε μεταξύ άλλων να μην ισχύσουν στο σύνολο τους οι κάρτες ελευθέρας των προπονητών και των διαιτητών.
Σε απόφαση της Αστυνομίας στον συγκεκριμένο αγώνα θα εισέλθουν ΜΟΝΟ 40 κάτοχοι συγκεκριμένων καρτών. Όσοι διαιτητές ή προπονητές θέλουν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά στα τηλέφωνα 6801972, 6801979 μέχρι αύριο Παρασκευή 6/2/2015 και ώρα 10.00

Εφόσον οι ενδιαφερόμενοι υπερβαίνουν τους 40 (σαράντα) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

1 σχόλιο

  • Comment Link Μας δουλεύετε ρε? Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 12:53 posted by Μας δουλεύετε ρε?

    που λέει ότι λόγω "ασφαλείας" αναιρούντε υπουργικές αποφάσεις? γιατί με υπουργική απόφαση υπάρχουν οι κάρτες δωρεάν εισόδου σε αγώνες.

    Απλά επειδή αυτές οι 2 κατηγορίες ανθρώπων πηγαίνουν στο γήπεδο θέλουν τώρα να πληρώσουν εισητήριο ή περιμένουν τόσο κόσμο που οι δωρεάν θέσεις που "χαρίζουν" νομίζυον ότι θα τους χαρίσυον εισητήρια-έσοδα?!!!!

    οι προπονητές και οι διαιτητές κάνουν τα επεισόδια? μας δουλεύουν?
    αυτες οι 2 κατηγορίες είναι συνήθως οι μόνιμοι και περισσότεροι φίλαθλοί σε αγώνες και ειδικά στον Ολυμπιακό που οι οπαδοί του δεν πατάνε σχεδόν ποτέ(και καλά κάνουν γιατί δεν θέλουμε οπαδούς).
    Οι μόνιμοι φίλαθλοί του Ολυμπιακού που δεν ξεπερνάμε τους 50 θα μας αφήσετε να περάσουμε ή πρέπει και εμείς να πάρουμε τηλέφωνα....
    Ρε που καταντήσαμε...μετά θέλουμε προβολή και να αυξηθεί η δημοφιλία του αθλήματος μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ