1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-02-2015 23:25

«Χάνει το δίκιο του ο κ. Σκουλικάρης»

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του προπονητή των Μακεδόνων Αξιού, Μανώλη Σκουλικάρη στις οποίες παρουσιάζεται απογοητευμένος που η Σαντορίνη δε δέχτηκε το αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα εξέδωσε ο Α.Ο. Θήρας.
Ο κ. Σκουλιράρης χάνει το δίκιο του μόνο και μόνο που αναφέρει ότι στον πρώτο αγώνα οι Μακεδόνες δέχτηκαν αίτημα του Α.Ο Θήρας, πράγμα που δεν έγινε ποτέ. (οι ίδιοι άλλαξαν την ώρα, δεν τους παραχωρούσαν το γήπεδο και εμείς δεχτήκαμε).

Επίσης σαν Α.Ο Θήρας είχαμε όλη την καλή διάθεση όπως και με όλες τις ομάδες που τις εξυπηρετούμε στη διαμονή τους στο νησί μας, και προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους, αλλά λόγω του κυπέλου και των δικών μας αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν υπήρχαν ημερομηνίες . Μια λύση να αφήναμε το παιχνίδι στο τέλος, δεν θα ήταν σωστή για τις υπόλοιπες ομάδες και τη ροη του πρωταθλήματος.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και με την πρόθεση να μην αντιδικήσουμε με κανέναν.

Από το Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ