1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2014 23:48

Ρούσης: «Μεγάλη νίκη, χαμηλά η μπάλα»

Απόλυτα ικανοποιημένοι για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΣΦΠ εμφανίστηκαν, μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι Γιώργος Ρούσης και Ζένια Τσίμα.

«Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί είναι μια νίκη μέσα στο Ρέντη, και μάλιστα με καθαρό σκορ. Είμαι πολύ ευχαριστήμενος από την ομάδα μου, ωστόσο δεν εθελοτυφλούμε, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί. Εμείς κοιτάμε να βελτιωνόμαστε, ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος ακόμα», σχολίασε ο τεχνικός των πρασίνων.

Η ακραία του Παναθηναϊκού και σύζυγος του Γιώργου Ρούση, Ζένια Τσίμα, μίλησε και αυτή για τη μεγάλη νίκη της ομάδας της στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου:

«Όλοι πριν το ματς λέγανε ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί. Εμείς αποδείξαμε ότι αυτά δεν μετράνε στα μεταξύ μας ματς. Παίξαμε καλά και τα καταφέραμε, παρότι κάναμε λάθη, έκανε και ο Ολυμπιακός και μάλιστα περισσότερα. Πιέσαμε από το σερβίς, όπως και ο Ολυμπιακός, κι αυτό τον οδήγησε σε πολλά χαμένα. Θέλαμε πολύ αυτό το ματς. Είχαμε παίξει κι άλλα δύσκολα ματς, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που είχε πιο εύκολες αναμετρήσεις μέχρι τώρα. Δουλέψαμε πολύ γι' αυτό το ματς και το αξίζουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ